Een Lomografisch jaar in de kleur 'Living Coral'

Heb je wel eens gehoord van de kleur van het jaar van Pantone? Volgens hen gaan we dit jaar meer zien van de kleur Living Coral. En dus hebben we wat tips verzameld hoe je deze kleur kan integreren in je Lomografische jaar.

Credits: lissss

Flower Power

Een van de redenen van Pantone om Living Coral voor 2019 te kiezen is om sfeer en warmte te geven aan een constant veranderende omgeving – en er is geen betere tijd om Living Coral te vinden dan in het voorjaar. De makkelijkste manier om de kleur te vinden is in een park of tuin. Laad je favoriete camera met een rolletje Lomography Color Negative 400 35 mm en schiet erop los!

Credits: jazztrio2014, debja, vickychao, sallycanela & r_i_b_u_l

Een goede smaak

Bij Living Coral gaat het om goed voor jezelf zorgen. Het is de bedoeling om de kleur toe te voegen aan je dagelijks leven en het vinden van Living Coral wordt makkelijker in food fotografie. Sappige oranje, roze fruit, sapjes, snoepjes en kauwgom. Niet alleen verrukkelijk, ook een genot voor het oog!

Credits: sgnlts, pearlgirl77, jazzgirlsaround, bubblegirl & kylethefrench

In het rose

Het is grappig hoe het in dit snelle digitale tijdperk steeds moeilijker wordt om echte relaties te onderhouden. Volgens Pantone gaat het bij Living Coral om optimisme en dingen die goed zijn voor onze mentale, emotionele en spirituele gezondheid.

Mensen zullen proberen om meer in contact te zijn met hun realiteit, dus verwacht de kleur vaker te zien in het dagelijks leven. Muren, daken, interieurs, meubels, mode en zelfs haarkleuren zullen Living Coral worden. Om dit thema het beste vast te leggen ga je op zoek naar kleuren die Living Coral complementeren. Onze aanbeveling? Zoek naar pastelkleuren zoals geel, poederblauw of mint! Of misschien wil je de kleur wel terug laten komen in je analoge gear. Ga dan voor de Diana+ Camera MEG Edition, ontworpen samen met de band The White Stripes.

Credits: ammers, fratele-alex, clacli, sirio174, bulletofmine & myfridayfilms

Hemel van koraal

De zonsondergang zal een van onze favoriete horizons zijn in 2019. Als het geel-oranje zonlicht de roze lucht raakt zal de lucht koraal zijn. Maak wat tijd om naar je favoriete plekken te gaan tijdens de gouden uren - zonsopgang of zonsondergang.

Credits: bravebird, hodachrome, andyroadz, m_e & moodification

Laten we leven in koraal! Begin je jaar fris en upload je foto's op je LomoHome.

2019-01-07

More Interesting Articles