Zachtheid en scherpte met de Petzval 85 Art Lens

Bij het schieten van portretten is het belangrijk om je onderwerp goed scherp te hebben. Modeportretten zijn echter iets toegevender — hierbij heb je de vrijheid om te experimenteren met verschillende effecten. Fotografe Tung Tung Tung geniet van deze creatieve vrijheid met de Petzval 85 Art Lens, zoals te zien in deze modeportretten.

Foto's: Tung Tung Tung

Tung Tung Tung houdt van portretten, zowel op film als digitaal. Voor deze foto's heeft ze een Canon 5D Mark III DSLR en een Nikon FM film SLR gebruikt met de Petzval 85. Met deze art lens kon ze haar onderwerp scherp houden, terwijl de achtergrond een swirly bokeh heeft.

Foto's: Tung Tung Tung

Om optimaal gebruik te maken van het mooie en zachte bokeh effect adviseren we om je onderwerp voor een drukkere achtergrond te plaatsen en met een open diafragma te schieten. Voor klassieke, scherpe portretten schiet je met een gesloten diafragma.

Credits:

  • Wardrobe: SKETCHAROUND
  • Art Direction: Kan & Priscilla
  • Hair & Makeup: Shirley Mak
  • Model: Jonas N. & Alexia R.

Hou je van portretten? Dan is de Petzval 85 Art Lens een goede keuze. Schiet scherpe portretten terwijl de achtergrond gehuld is in swirly bokeh. Ga naar de online shop en bestel deze premium lens!

2018-12-18

Mentioned Product

New Petzval 85 Art Lens

New Petzval 85 Art Lens

Photos shot with a New Petzval 85mm lens are immediately recognizable for their super-sharp focus areas and wonderful swirly bokeh effect.

More Interesting Articles