Op reis naar Marokko met fotograaf Edwin Chau en Diana Instant Square

Ons superteamlid Edwin Chau is net teruggekeerd naar het Lomography Hong Kong-kantoor na zijn reis naar Marokko. Hij gebruikte de Diana Instant Square om tonnen prachtig landschap over Marokko en de woestijn van de Sahara te vangen. Bekijk zijn foto's en lees wat hij te zeggen heeft over zijn avonturen met onze doos met weelderige lo-fi magie!

Credits: edwinchau

Hoe was je reis naar Marokko? Wat maakte het meeste indruk?

De Sahara-woestijn is een must-see wanneer je naar Marokko gaat. Geelachtige duinen zijn wat we gewoonlijk denken als we over de woestijn praten, maar dat was niet alles wat de Sahara te bieden had - we hebben ook genoten van de beste en onvergetelijke sterrennacht, omdat de woestijn helemaal donker is. We brachten vier dagen door met het verkennen van de Sahara.

Credits: edwinchau

Wat vind je het leukste aan de Diana Instant Square ?

Ik houd van de Diana Instant Square. Hij heeft eenvoudige instellingen en er zijn talloze verschillende lensbijlagen die je kunt gebruiken. Al deze lensbevestigingen zijn superlicht van gewicht, waardoor de Diana Instant Square geweldig is voor op reis!

Credits: edwinchau

Nog tips voor de Diana Instant Square?

Als je een beginnende fotograaf bent, denk ik dat de grootste uitdaging voor jou de instellingen voor het diafragma zijn. Ik stel voor om de camera te gebruiken onder de felle zon met het kleinste diafragma (f/32). Als je dit onder de knie hebt, ben je klaar om de andere instellingen aan te pakken.

Credits: edwinchau

Dank Edwin voor je verhaal. Pre-order de Diana Instant Square en ontvang de funky Lomography Light Painter gratis!

written by joycelau21 on 2018-10-29 #gear #places

Mentioned Product

Diana Instant Square

Diana Instant Square

Shake off expectations and let the Diana Instant Square fill your frame with unpredictable beauty. There’s no re-take, no post-production polishing — you snap the shot and seconds later you hold a beautiful picture filled with strong, saturated colors and soft, moody vignetting in your hands.

More Interesting Articles