Dit is de nieuwe Lomo’Instant Automat Glass Elbrus

De Lomo’Instant Automat Glass Elbrus ontleent zijn naam aan een machtige berg - en het komt met een lawine van fantastische functies. Het combineert een multi-gecoate glazen lens en een automatische modus die het diafragma, de sluitertijd en de flitsuitvoer aanpast voor superscherpe, perfect belichte opnamen - elke keer weer. Of je nu op de top staat of net begint met klimmen, deze slimme camera zorgt voor de technische kant van het vastleggen van je herinneringen, zodat jij kunt loslaten en verkennen.

Foto door Lomography

De Lomo’Instant Automat Elbrus is gebouwd voor vrije geesten. Achtervolg de zonsopgang met lange belichtingstijden, leg landschappen vast met onbeperkte meerdere belichtingen en kleur je wereld met de kleurengel-flitsfilters. Maak spectaculaire groepsfoto's met de lensdop die ook dienst doet als ontspanknop op de afstandsbediening. Schroef een splitzer op de ingebouwde lens om van je compositie een caleidoscoop van doorkijkjes te maken en geniet van elk detail van deze prachtige planeet met een close-uplensbevestiging. Het beste gedeelte? Je shots zullen zich binnen enkele seconden later in je handen ontwikkelen!

Foto's door Lomography en _sinshin_

Bekleed met gestructureerd bruin leer en geaccentueerd met een opvallende rode ring, heeft deze slimme kleine camera alles wat je nodig hebt om je creativiteit naar nieuwe hoogten te brengen. Laat geen middel onbeproefd en geen verhaal onnoemelijk - duik in een wereld van instant inspiratie met de Lomo’Instant Automat Glass Elbrus.

written by marthareed on 2018-10-24 #gear #news

Lomo'Instant Automat Glass Magellan

Taking our most advanced automatic instant camera to new heights, we’re excited to introduce the Lomo’Instant Automat Glass Magellan! Inspired by stargazing observatories and pioneering explorers that pushed the boundaries of discovery; we’ve created a beautiful 38mm glass lens to produce clearer, sharper instant pictures than ever before. Multi-coated to minimize reflections, this latest optical advancement captures wide-angled memories exposed to perfection.

More Interesting Articles