Prachtig, Stylish — Portretten met de Petzval 85

Fotografen hebben een zwak voor onderwerpen die voor hen van belang zijn. Ze maken foto's om zichzelf constant eraan te herinneren hoe mooi de wereld is en portretten maken is niet anders. Een goed portret is niet alleen een beeld, het is een geschenk. Je kunt een prachtige liefdesbrief schrijven met een simpele klik op de sluiter. En zoals bij elke liefdesbrief, heb je een tool nodig die de klus klopt.

Credits: choko3

De Petzval 85 lens is perfect voor dit soort momenten. Je kunt deze zorgvuldig vervaardigde messinglens met je Nikon of Canon spiegelreflexcamera's gebruiken om je portretten te verheffen. Ze halen het beste uit je onderwerpen door ze de ster van de show te maken.

Blur je achtergrond

Breng aandacht naar je onderwerp door ze het middelpunt te geven.

Hoewel scherpe en duidelijke afbeeldingen goed zijn, kan het introduceren van vervaagde elementen in uw stijl uw portretten een prachtig effect geven. Dit maakt bokeh zo geweldig. Een mooi onscherpe achtergrond kan de beste eigenschappen van uw onderwerp accentueren door de focus op het midden van het kader te plaatsen. De kenmerkende wervelingen van de Petzval 85 maken elk onderwerp opvalt.

Geef kleur

Krachtige kleuren zorgen voor interessante afbeeldingen. Gebruik ze goed!

Credits: shawnlin & dop

Speel met Monochromes

Experimenteer met textuur, contrast en schaduwen in uw afbeeldingen.

Credits: antoniocastello & emkei

Maak een nog mooiere achtergrond

Soms is een goede achtergrond alles wat je nodig hebt.

Credits: marder17

Het experiment stopt hier niet. Je kunt ook de speciale diafragmaplaten gebruiken om je opnamen een extra vleugje stijl te geven. Kies tussen de verschillende vormen om interessante bokeh-patronen aan de achtergrond toe te voegen. Deze kleine details zullen de zoete finale van je portret zijn.
---

Maak elke foto met de Petzval 85 lens waanzinnig — een fotografisch hulpmiddel voor al je creatieve behoeften. Upload je beste en nieuwste foto's gemaakt met de Petzval 85 lens naar je LomoHomes en verschillende sociale media. Gebruik de hashtag #Petzval85 en vul je feed met eindeloze bokeh-opnamen!

written by cheeo on 2018-09-21 #gear

Mentioned Product

New Petzval 85 Art Lens

New Petzval 85 Art Lens

Photos shot with a New Petzval 85mm lens are immediately recognizable for their super-sharp focus areas and wonderful swirly bokeh effect.

More Interesting Articles