Lomo Amigo Audrey Victoria en haar La Sardina DIY

Audrey Victoria, illustrator en grafisch ontwerper uit Eindhoven maakte haar eigen versie van onze La Sardina DIY en nam hem mee naar Ibiza wat resulteerde in heerlijke zomerse plaatjes.

Kan je de Lomography Community iets over jezelf vertellen?
Ik ben Audrey Victoria! Illustrator en grafisch ontwerper uit Eindhoven. Mijn werk varieert van het ontwerpen van huisstijlen, custom stationery zoals geboortekaartjes en trouwkaartjes. En daarnaast maak ik illustraties, mét waterverf! Ik houd van handgemaakte designs waarin ik kan werken met penselen, inkt en prachtige soorten papier.

Voor deze samenwerking kreeg je een ander canvas; een La Sardina DIY camera. Hoe was het om hierop te illustreren?
Een super leuke uitdaging! Normaal gesproken werk ik alleen met potlood, waterverf en fineliners, maar nu kon ik experimenteren met watervaste stiften. Het is een klein canvas maar je kunt veel fronten van deze camera illustreren. De hele voor- en achterkant, maar ook zeker die leuke blitz flitser!

En vervolgens mocht de camera mee naar Ibiza, was het de eerste keer dat je met een rolletje schoot?
Het was zéker de eerste keer weer in een hele lange tijd. Jaren geleden heb ik de Lomography Fisheye gekocht en schoot hier vaker analoge foto’s mee. Zo leuk! Nu ik deze foto’s zie weet ik weer waarom ik analoge fotografie zo leuk vond. Naar mijn mening was het altijd een verassing als je de foto’s terug krijgt. Welke momenten had ik ook weer vastgelegd? Dat vind ik erg bijzonder, ook vind ik de stijl van deze foto’s met de Sardina erg mooi. En dat het LomoLab deze gelijk voor je digitaliseert is al helemaal te gek!

Wat is je lievelingsfoto en waarom?
Dat is zeker de foto aan het strand in Ibiza. Het was vlak voordat ik mijn eerste duik van het jaar in de zee nam. Ik hou écht van de oceaan, de frisse wind, het geluid van de golven en de geur van de zee. De felle zon die op ons scheen. Simpelweg het gevoel van vakantie, van geen plannen hebben en heerlijk relaxen. Deze foto laat me precies terugdenken aan dat moment.

Wat zou je als tip willen geven aan beginnende Lomografen?
Ik voel me zelf als een beginnend Lomograaf! Dus laat die tips maar komen! ;-) Wat ik zelf heb gedaan is mooie plekken opzoeken en deze zo goed mogelijk op de foto zetten. Wat ik wel heb gemerkt is dat close-ups het goed doen bij deze La Sardina. Hoe dichterbij je object hoe meer scherpte - diepte. Dat vind ik tof!

Waar kunnen we meer van je werk zien?
Je kunt meer infomatie over mijn werk vinden op mijn website en daarnaast kun je me volgen op Instagram waar ik bijna dagelijks post en ook veel van mijn illustraties laat zien!

written by miss_madri on 2018-07-09

More Interesting Articles