Spring de lente in met Lomography

De lente symboliseert een nieuw begin. Of het nu gaat om een gloednieuwe camera, een cool kapsel of het begin van een avontuur: de lente is het perfecte moment om los te laten en iets nieuws te proberen. Wat dacht je van een leuk uitje met je familie en vrienden? Rol de kaart uit, pak je koffers en ga ergens heen waar je nog nooit bent geweest.

Wees voorbereid op alles

Reizen naar een nieuwe plek betekent dat er genoeg unieke ervaringen zijn om enthousiast van te worden. Houd een open geest en onthoud dat de dingen soms niet volgens plan verlopen en dat is prima! Houd een Simple Use Film Camera binnen handbereikd voor snelle snaphots van je road trip advonturen.

Credits: elodinosaur, pinar434, lomographistique, serra8 & kitajimaru

Kies een hoge ISO Film

Vang de zonsopgang en jaag op de zonsondergang na met snelle films zoals Lomography Color Negative 400 of Lomography Color Negative 800. Met hoge ISO film kun je met vertrouwen fotograferen in allerlei lichtomstandigheden — zonder flitser.

Credits: hir0cky, rafapinilla, yusuf, neja, frenchyfyl & juansupergen

Omarm spontaniteit

In een oogwenk kunnen veel geweldige dingen gebeuren, dus wees snel met die cameraklik. Laat nooit een moment ontsnappen en zorg ervoor dat je altijd een instant camera bij de hand hebt. De Lomo'Instant Automat is een perfecte keuzen van deze is volledig automatisch, dus er is geen reden om je druk te maken over de instellingen — het past de sluitertijd, het diafragma en de flitssterkte voor je aan! .

Credits: 007-0815-styler & kumiko_hisa

Let op de kleine details

Terwijl alle anderen gefocust zijn op 'standaard' uitzichten en beroemde herkenningspunten, draai een rond en ontdek nog meer zinvolle bezienswaardigheden. Zoek schoonheid in dingen die gemakkelijk over het hoofd worden gezien. Een kleine, compacte camera zoals de Lomo LC-Wide heeft een ultrabrede 17mm groothoeklens die alle fascinerende details vastlegt.

Credits: triky76, jamespareja & schwarzesauge

Zoek naar verborgen parels

Zoek in de buurt restaurants en obscure winkeltjes. Maak vrienden met de lokale bevolking, en als je geluk hebt delen ze enkele geheime plekjes. Leg je favoriete vondsten vast met met Lomo'Instant camera's — er is een fantastische verscheidenheid aan formaten beschikbaar, afhankelijk van je creatieve behoeften. Ga voor de Lomo'Instant Square voor super heldere headshots, kies de Lomo'Instant Wide groepsfoto's en weidse uitzichten of de Lomo'Instant Automat voor zorgeloze snaps.

Credits: jappy0803 & koduckgirl

Heb jij nog road trip tips? Deel ze in de comments!

2018-04-20

More Interesting Articles