Kom dichtbij met de Lomo'Instant Wide

Op zoek naar wat visuele inspiratie? Meestal vind je het precies voor je neus! Observeer de schoonheid die meestal onopgemerkt blijft. Je zult verbaasd zijn dat er zoveel dingen waardig zijn om van dichtbij te bekijken: de fijne bloembladen van een bloem, de details van een kunstwerk, de fluweelachtige neus van een kat. Gebruik hiervoor de Lomo’Instant Wide en Lomo’Instant Wide Close-Up Lens Attachment (inbegrepen in het Lomo’Instant Wide Combo Pakket)

Credits: merry, _wool_x & pearlgirl77

Eenvoudige Instant Close-Ups

Met de Lomo’Instant Wide built-in lens is de dichtstbijzijnde focusafstand 0,6m. Plaats de close-up lens en je kunt tot maximaal 0,1m fotograferen. Vergeet niet om afstand te houden met de instelling van 1-2m; ga anders over op 'Infinity'.

Credits: zonderbar

Profiteer van de Lomo’Instant Wide volledig programmatische sluiter, waarmee je perfect belichte foto's kunt maken, of je nu fotografeert bij natuurlijk licht of met de ingebouwde flitser. Nog meer geweldige instant foto's kunnen worden bereikt door meerdere opnamen te maken of door de kleurenfilters te gebruiken met de flitser.

Credits: joanne61

Klaar om instantly dichtbij te komen? Bestel je Lomo’Instant Wide + Lenses in onze Online Shop of bezoek een van onze Gallery Stores!

2018-02-21

More Interesting Articles