LC-A Reflecties: Symmetrie en optische illusies

Reflecties stellen nooit teleur. Ze fascineren ons omdat ze een vluchtige kans bieden om weg te zinken in een alternatieve realiteit. We ontlenen een onbeschrijfelijk plezier aan een perfect visueel evenwicht.

Credits: chappelow
‘‘What we see depends mainly on what we look for’’ —John Lobbuck

Parallel universum

Duizenden Lomografen hebben trippy-reflecties gemaakt met de LC-A+. Lichtgewicht en compact, je kunt 'm gebruiken zodra je iets ziet. Gebruik een Splitzer om je foto's te versnijden en een geheel nieuwe dimensie te creëren, of experimenteer met een Wide Angle Lens attachment en schiet surreële scènes.

Credits: tristandotphoto, marcinzk & kaelcat

Doorzichtige trucjes

Met zijn originele Minitar-1 glazen lens en nauwkeurige zonefocus is de LC-A+ perfect voor het maken van heldere geometrische of zachte, natuurlijke vormen. Zoek naar glanzende oppervlakken, grote watermassa's of ijs, ramen, bubbels en zelfs kleine waterplassen! Geniet van de pittige kleuren en humeurige vignettering en speel met hoeken, oppervlakken en verlichting.

Credits: bnjmn
Credits: bloomchen, kiri-girl, bnjmn, anarchy, wolfinthewoods, cantanriseven, mephisto19 & reverte

Door het kijkglas

Spiegeltje, spiegel aan de muur, wie is de mooiste van allemaal? De LC-A+ natuurlijk! Spiegels vormen het perfecte materiaal voor experimentele analoge spelletjes. =

Credits: iantheman, davidb, panelomo & cyanwater

Volg de voetsporen van deze Lomografen en pak je LC-A+ in de Lomography Online Shop of bezoek een van onze Gallery Stores! Vergeet niet onze nieuwe 25th Anniversary LC-A editions te checken.

2018-02-13 #gear

More Interesting Articles