Community Amigo Garry Quickfall: lol met Splitzers en dubbles

Analoge fotografie fanaat en community-lid Garry Quickfall vertelt ons over zijn passie voor spelen vol met splitzers en dubbele belichtingen.

Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Garry Quickfall, ik woon in Grimsby en mijn Lomohome is gaz. Ik fotografeer nu ongeveer 6 jaar analoog. Ik begon ermee toen ik zag wat je met film kunt doen, zoals het maken van je eigen redscale film, dubbele belichtingen, cross processing het maken van filmsoepen, om nog maar te zwijgen van het gebruik LomoChrome Purple en Turquoise film.

Wat zijn je favoriete camera's en waarom?

Ik heb veel Lomography camera's, maar mijn favoriet is de LC-A+: hij is zo klein dat je het in je zak kunt steken en het heeft ook een fatsoenlijk gewicht.

Kun je wat over je foto's vertellen?

1 en 2. LC-Wide met Agfa Precisa. Dit zijn vier opnames van wat flats in Grimsby en een paar elektrotapes die ik als splitzer gebruikte. 3. LC-A+ Agfa Vista 200 met splitzer, dit is een dubbele belichting van een standbeeld van koningin Elizabeth in Hull en enkele bloemen. 4.LC-A+ Agfa Precisa xpro. Dit is een shot van een van mijn maten die doet aan skateboarden. Ik denk dat het van een van de eerste rollen was die ik met mijn eerste LC-A+ fotografeerde.

5. La Sardina Agfa CT Precisa xpro. Dit is een dubbele belichting aan de top van Malham Cove in North Yorkshire. Dit is een van mijn favoriete plaatsen in Engeland aangezien ik er meestal maar 1x per jaar kom. Sommige scènes uit Harry Potter zijn hier gefilmd. 6.LC-A+ Agfa Precisa xpro. Dit was mijn eerste Photo of the Day op de Lomography website. Het is een dubbele belichting van mijn oude flatgebouw en een shot van de film 'The Fog'.

Als je een nieuwe filmcamera zou uitvinden, wat zou dat dan zijn?

Als ik een nieuwe filmcamera zou uitvinden, zou ik er een maken met een Splitzer camera. Niet alleen zou een splitzer de lens bedekken, maar er zou nog een splitzer in de zoeker zitten, zodat je de splitzer over de lens zou kunnen bewegen en ook degene over de zoeker zou kunnen bewegen, zodat je zou zien waar je een foto van maakt!


Check zijn Lomohome voor meer.

2018-01-10 #news

More Interesting Articles