Beelden die Lomography in 2003 vormden

Dit jaar hebben analoge shooters hun passie door middel van de release van de Sidekick TPE getoond, een allround tas ontworpen om camera's, films en zelfs een kleine laptop in te bewaren. Deze lancering startte onze lijn van modeartikelen, die nu bestaat uit T-shirts, totalisatorzakken, camerazakken en accessoires.

Credits: lilo, neja, enial, marcel2cv, othar, desibel, ibkc, fabioduarte77, lomomowlem, natalie_zwillinger, ostensibly, fab, fiegl, all-aces, scootiepye, hamrhead & mcgloin

Op 30 juli 2003 stopte de Volkswagen-fabriek in Mexico zijn productie van de geliefde oude Beetle. Op het gebied van ruimteverkenning beëindigde NASA Galileo's missie om een mogelijke botsing met de maan van Jupiter en voorwaartse besmetting te vermijden. Het ruimteschip heeft 14 jaar in de ruimte en acht jaar in het Jovian-systeem doorgebracht, waardoor er veel informatie over de gigantische planeet en zijn manen is. Dit jaar zag ook de voltooiing van het Human Genome Project, waarbij 99% van het menselijk genoom sekwestreerde op 99,99% nauwkeurigheid.

2003 was inderdaad een jaar van afscheid en doorbraken in en uit de Lomography Community.


Heb je je foto's al ingediend? Help ons om een wereldwijde fototentoonstelling te realiseren door ons je topfoto's van je favoriete plekken te sturen en je aan te melden om je eigen LomoWall te maken. Check regelmatig de officiële 25 Jaar Lomography site en volg ons ook op social media. Er komen nog veel meer feestelijke dingen aan!

2017-08-27 #culture

More Interesting Articles