Lomography Benelux x Hoxton: Instant workshop

Start dit nieuwe schooljaar met een flinke dosis creativiteit: doe mee aan onze Lomo'Instant Workshop in Amsterdam! Koop hier je ticket voor zondag 3 september.

Credits: devildi, lomography & chud_tayor

De Lomo'Instant is van perfect formaat en schiet fantastisch creatieve foto's die je onmiddellijk met iedereen kan delen. De foto's zijn creditcard-formaat snapshots die in elke portemonnee passen en er geweldig uitzien op een muur! Last but nog least - wist je dat je talloze creatieve opties met deze camera hebt? Long exposures, meervoudige belichtingen, het gebruik van kleurenfilters, de fisheye, portret & close-up lenzen..

Op zondag 7 augustus laten we je de Lomo'Instant ontdekken: hoe werkt de camera, hoe laad je de film en hoe gebruik je de creatieve opties? Vervolgens ga je zelf de hort op om 10 instant foto's te schieten. Om je wat inspiratie te geven, doe we dit in de vorm van een Scavenger Hunt. Een foto-speurtocht dus. Hoe werkt dat? Wij geven je een lijst met onderwerpen mee die jij kan fotograferen om punten te winnen! Na een uur komen we weer samen en kijken we direct wie de meeste punten heeft. De winnaar gaat naar huis met een fantastisch Lomo Prijzenpakket!

Bestel vandaag nog je workshop ticket!

*Wanneer:* Zondag 3 september om 13u. We zullen ongeveer rond 15.00u klaar zijn.
*Waar:* The Hoxton, Herengracht 255, 1016BJ Amsterdam
*Kosten:* EUR 35,00 per deelnemer. Je krijgt een gratis leencamera, 1 single pack Fuji Instax Mini film (10 foto's). Koop hier je tickets.

Credits: merveengin & dream

written by anna-lomo on 2017-08-14

More Interesting Articles