Beelden die Lomography in 1993 hebben gevormd

De populaire cultuur heeft in 1993 veelvuldig trends en nieuws ondervonden. Sci-fi-series en snelle hits, de X-Files voor de eerste keer op televisie, de Verenigde Staten verwelkomde een jonge en raadselachtige Bill Clinton als 42e president, iedereen was Gaga over de rom-com film Sleepless in Seattle en de airwaves werden gedomineerd door Tag Team's "Whoomp There It Is."

Credits: superlighter, sirio174, yerzmyey & z790406

En terwijl al deze dingen gebeurden, bleven mensen van over de hele wereld zich uitdrukken door momenten vast te leggen met behulp van hun camera's. Van casual foto's van vrienden, liefdevolle portretten van familie of gewoon prachtige uitzichten op het landschap; het ging van filmrol na filmrol.

Wat was het een kleurrijke tijd voor de wereld en Lomography. De Lomografische Society bestond net een jaar in 1993 en dat vieren we met kleurrijke beugels.


Heb je je foto's al ingediend? Help ons om een wereldwijde fototentoonstelling te realiseren door ons je topfoto's van je favoriete plekken te sturen en je aan te melden om je eigen LomoWall te maken. Check regelmatig de officiële 25 Jaar Lomography site en volg ons ook op social media. Er komen nog veel meer feestelijke dingen aan!

2017-07-26 #culture #25yearsoflomography

More Interesting Articles