7 voordelen van een wegwerpcamera

Wegwerpcamera's zijn vooral populair omdat ze heel makkelijk te gebruiken zijn en erg goedkoop zijn. Het gemak waarmee je foto's kunt maken, maakt deze camera ideaal voor meerdere gelegenheden. Een feestje, op een festival, een bruiloft - overal eigenlijk! Een wegwerpcamera zorgt ook voor spontane foto's, omdat je snel een foto kunt schieten. Ontdek hier nog meer voordelen van een wegwerpcamera!

Credits: explorette, am & grazie

1. Ze zijn erg goedkoop en op veel plekken verkrijgbaar.

2. Je hebt ook waterdichte wegwerpcamera's waarmee je onder water foto's kunt maken

3. Ze zijn volledig geautomatiseerd

4. Sommige camera's hebben een zelfontspanner die ideaal is voor groepsfoto's

5. De beeldkwaliteit is redelijk goed en je kunt gemakkelijk ze gemakkelijk laten afdrukken

6. Ze zijn handig en kunnen worden meegenomen op reizen en vakanties zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je ze kwijtraakt

_____

7. Nog een voordeel? Lomography heeft nu ook wegwerpcamera's! Ontdek de Simple Use Film Camera van Lomography, met keuze uit 3 verschillende soorten film!

De Lomography Simple Use Film Camera is geen gewone wegwerpcamera — hij is voorgeladen met funky film en heeft extra gekleurde gelfilters zodat je in de wereld van creatieve analoge fotografie kunt duiken. Compact en voorzien van een flitser: je kunt alle mooie momenten vastleggen. Het is perfect voor feestjes, roadtrips, bruiloften en meer! Voeg een kleurrijke draai aan je film foto's met de gele, magenta en cyaan filters. Mix en match deze met elkaar om zes verschillende tinten te produceren voor meer analoge actie!

written by anna-lomo on 2017-06-13

More Interesting Articles