Eerste indrukken van het Neptune Convertible Art Lens System: Eleanor Hardwick

Eleanor Hardwick is een fotograaf en geluidsartist gevestigd in Londen. Haar werk is tentoongesteld in galeries over de hele wereld, waaronder The Southbank Centre en Palais De Tokyo. We lieten haar het nieuwe Neptune Convertible Art Lens Systeem testen.

Naam: Eleanor Hardwick
Locatie: Londen, Engeland
Beroep: Camera en geluid artist
Website/Social Media: www.eleanorhardwick.com Twitter & Instagram: eleanorhardwick
Model: Lily Inge Newmark @First Model Management
Overige interesses: muziek maken, indrukwekkende uitgaansgelegenheden creëren met SIREN collective, recepten uitvinden met de overblijfselen uit mijn koelkast, mijn kat, het verkennen van nationale parken, het lezen van te veel dystopische boeken en artikelen (zowel fictief als niet).

Foto's gemaakt de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Wat is je achtergrond in fotografie?

Ik ben zelfonderwezen, en ik begon te fotograferen toen ik twaalf jaar oud was; ik zette mijn werk op Flickr en Tumblr waar ik met andere jonge fotografen contact had. Op dat moment (meer dan tien jaar geleden!) waren er heel weinig andere jonge fotografen in de buurt, en de vrouwelijke blik op fotografie was veel minder bekend.

Foto's gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Hoe zou je je fotografie stijl omschrijven?

Ik experimenteer altijd met het medium, dus misschien zijn experimenten mijn meest recente eigenschap zijn. Ik ben minder geïnteresseerd in het hebben van een herhalende, herkenbare stem. Ik ben vaak het meest getroffen om mensen te fotograferen, maar ik geef me meer op om mijn stijl aan mijn onderwerp aan te passen, in plaats van mijn onderwerp aan te passen aan de mijne. Er zijn zo veel mooie of politieke of humoristische of fascinerende dingen in de wereld, en het maakt me opgewonden om ze allemaal op hun eigen manier te interpreteren. Mijn leven is voortdurend aan het veranderen en ik verken altijd nieuwe dingen, en mijn werk doet dat met mij. Bijvoorbeeld, tien jaar geleden, toen ik voor de eerste keer begon, was ik veel meer geïnteresseerd in een zeer dromerige, fantasie-achtige aanpak die een reactie was op de seksuele beelden die ik door de industrie kreeg, maar wilde afwijzen. Nu ben ik ouder, misschien ben ik minder escapist, meer opzettelijk politiek geworden, en meer geïnteresseerd in seksualiteit.

Foto's gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Wat was je eerste indruk toen je de Neptune Convertible Art Lenzen zag?

Ze zijn erg klein en licht, wat voor mij geweldig is, omdat ik graag vrij kan bewegen als ik schiet. Het was ook erg intuïtief om te gebruiken, wat ook goed voor mij is, omdat ik geen handleidingen lees!

Foto's gemaakt met deThalassa 3.5/35mm Art Lens

Hoe past het Neptune Convertible Art Lens Systeem bij je stijl?

Ik schiet meestal mensen, en hoewel ik vaak mensen met een zeer brede lens schiet, is het goed voor mij dat ik naar een 80mm zou kunnen omschakelen en heel dichtbij in de buurt kan komen. Voor mij is het belangrijk om tussen locaties te kunnen rennen en dingen die snel gebeuren vast te kunnen leggen, en het lens systeem voelde alsof het goed genoeg was. Ze zijn ook erg klein, waardoor je licht kunt reizen - wat mijn favoriete manier van schieten is!

Foto's gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Kun je je beste foto en het verhaal daarvan met ons delen?

Ik woon in een park dat eerst een golfbaan was - en deze bomen werden geplant door de lokale kinderen als onderdeel van de poging om de golfbaan te veranderen in het nieuwe parkleven. Ik vond de uniformiteit van alle bomen vrij surrealistisch, bijna als een kerkhof. Een van mijn favoriete manieren om te schieten is alleen om mijn onderwerp te een groot, opvallend landschap te laten verkennen, en ik schiet gewoon op een zeer brede lens terwijl ze spelen. Lily heeft een zeer flexibele, schilderachtige manier om te bewegen voor de camera - ze is een genot om te fotograferen!

Foto's gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Steun ons nu op Kickstarter en bespaar tot 45% op het Neptune Convertible Art Lens Systeem en een scala aan exclusieve extra's!

2017-06-08 #gear #news

More Interesting Articles