Eerste indrukken van het Neptune Convertible Art Lens Systeem: Gary Chew

Gary Chew uit Singapore zorgt ervoor dat elke opname leuk is. Altijd met een visie die de fantasie zelfs in de eenvoudigste concepten onderstreept test Gary de Neptune Convertible Art Lens door één impromptu shoot en twee verschillende conceptuele shoots.

© Gary Chew

Naam: Gary Chew
Instagram: @garychew84
Facebook: /garychewphotography
Website: garychew.me
Land: Singapore
Camera: Nikon D800
Lens: Neptune Convertible Art Lens

Wat is je achtergrond in fotografie? Hoe ontwikkel je je skills

Sinds ik vorig jaar als modefotograaf begon, is het werk met een tijdschrift team zeker een eye-opening ervaring.

Iedereen heeft zijn eigen stijl en uniekheid, ik probeer innovatief te zijn. Ik wil niet echt als fotograaf bekend worden, maar ik ben eerder een artiest genoemd, omdat ik de neiging heb om fotografie met andere media in te vullen, in plaats van alleen pure fotografie te maken.

Wat/Wie zijn de belangrijkste invloeden in je werk?

Tim Walker en Paolo Roversi.

© Gary Chew

Wat is je filosofie als fotograaf?

Geef nooit op. Ik weet dat het cliché klinkt maar dit is het geloof waardoor ik overleef. Er zijn tal van geweldige fotografen overal ter wereld. Het vinden van de stijl die bij je past, is altijd het moeilijkste onderdeel. Stop niet met experimenteren, probeer en maak fouten, en op een dag zal je succes hebben.

Vertel ons over het concept van je shoot met het Neptune Convertible Art Lens Systeem.

Ik schiet graag portretten. De 35mm, 50mm en 85mm brandpuntafstanden zijn de beste combinatie voor het fotograferen van portretten. Toen ik de lens voor het eerst kreeg, was ik in shock omdat ik nooit dacht dat het zou komen in een periode waarin super druk was met werk. Ik trok meteen mijn vriend naar wat natuur om de lens uit te proberen. Ik had geen idee hoe het werkte en wat voor soort beelden er zouden komen, dus begonnen met een aantal portretfoto's met de 35mm brandpuntsafstand.

Ik hou echt van het ontwerp van de lens, het ziet er erg artistiek en stijlvol uit. Ik voel me enigszins een fashionista bij het dragen van deze aandacht-grijpende lenzen. Na de eerste test heb ik in het weekend direct twee conceptuele shoots gepland, "Into the Rabbit Hole" en "Red Riding Hood". De modellen voor beide shoots zijn mijn goede vrienden.

Voor "Into the Rabbit Hole" besloten we een conceptuele couple shoot te maken - twee verliefde konijnen die in het bos rennen. Dat was het idee van het koppel omdat ze gewone couple shoots saai vinden.

Voor "Red Riding Hood" kocht mijn model het kostuum van afgelopen Halloween, en sinds die dag hebben we haar als roodkapje gepest. Haha! Dus toen ze zei dat ze model voor me wilde staan, was dat het eerst thema dat in me opkwam.

Hoe past het Neptune Convertible Art Lens Systeem bij je stijl?

Aangezien er 3 verschillende lenzen zijn, kan ik gewoon wisselen om de juiste samenstelling en gevoel van de foto's op een snellere manier te krijgen.

© Gary Chew

Wat is je favoriete foto?

De foto's van "Into the Rabbit Hole." De foto's zijn gewoon schattig!

Nog tips voor het gebruik van de Convertible Art Lenzen?

Aangezien de lens handmatige kalibratie gebruikt, raad ik aan om met een statief te schieten.


Steun ons nu op Kickstarter en bespaar tot 45% op het Neptune Convertible Art Lens Systeem en een scala aan exclusieve extra's!

2017-06-06 #gear

Neptune Convertible Art Lens System

With the Neptune Convertible Art Lens System, you’ll be ready for anything. With three interchangeable front lenses with fixed focal lengths of 35mm, 50mm or 80mm, be prepared for any shooting situation with just one lens system.

More Interesting Articles