Eerste indrukken van het Neptune Convertible Art Lens System: Tommytfortwo

Tommy is een freelancer die zich richt op fotografie en videografie, waaronder voor tijdschriften, filmstills en advertenties. Deze keer nam hij het Neptune Convertible Art Lens System mee in de buurt van zijn huis en ook tussen pauzes op het werk. Lees het interview om meer over hem te weten te komen!

Neptune Convertible Art Lens Systeem, 35mm en speciale diafragma platen

Wat is je achtergrond in fotografie?

Toen ik klein was, maakte ik foto's voor mijn ouders. Mijn vader houdt ervan om mijn moeder te fotograferen en soms hielp ik om foto's van hen te maken. De foto's waren best goed als ik me herinner, haha! Ik begon echt de fotografie in te gaan toen ik in het tertiaire onderwijs was, ik nam overal foto's van. Ik heb een paar creatieve stages gehad, bij arts-educatiebedrijven en -groepen ontmoet en veel mentoren ontmoet. Ze hebben me aan verschillende mensen geïntroduceerd wanneer er een kans was en begon ik klussen te krijgen.

Commercieel en persoonlijk werk

Hoe zou je je fotografie stijl omschrijven?

Er is geen definitie voor de stijl van mijn werk, ik laat het publiek het begrijpen.

Wat was je eerste indruk toen je de Neptune Convertible Art Lenzen zag?

Een verwisselbaar lens systeem is een interessant idee. Het is anders dan de Lomography lenzen die ik meegemaakt heb, de beelden die met dit lens systeem zijn genomen, zijn erg scherp. Het vignet is weg, de vervorming bij de hoeken is verminderd en de bokeh ziet er fris en mooi uit. Ook is het erg leuk om de diafragma platen toe te voegen.

Neptune Convertible Art Lens System , 35mm (left), 50mm (middle) & 80mm (right), all with special aperture plates

Wat is je favoriete front lens?

Mijn favoriete frontlens is de 35mm en ik gebruik meestal 50mm.

Neptune Convertible Art Lens Systeem, 50mm

Vertel ons eens iets meer over de foto's die je voor deze serie hebt gemaakt?

Sommige zijn de planten in de buurt van mijn huis. Op de dag van de shoot was het een beetje somber en het contrast was laag. Ik fotografeer graag in dit soort weer, de kleuren komen dan neutraal uit. Ik ging naar huis nadat ik deze foto's had genomen en het regende de hele dag. Sommigen werden op het werk genomen (tijdens pauzes). Het model is mijn collega, we werken altijd samen en we nemen ook samen pauzes. Zelfs als ik niet rook, nodigt ze mij nog steeds uit om haar te begeleiden voor een rookpauze en neem ik foto's van haar.

Neptune Convertible Art Lens System, 80mm

Wat is je favoriete foto?

Het rokende meisje is mijn favoriet. Ik zie zelden meisjes die er goed uit zien tijdens het roken, waardoor ik het moment wilde vastleggen, dus vroeg ik haar om mijn model te zijn.

Neptune Convertible Art Lens Systeem, 80mm

Steun ons nu op Kickstarter en bespaar tot 45% op het Neptune Convertible Art Lens Systeem en een scala aan exclusieve extra's!

2017-06-05 #gear

More Interesting Articles