Eerste indrukken van het Neptune Convertible Art Lens Systeem: Acey Slade

Musician, photographer and urban/world explorer Acey Slade tested the Neptune Convertible Art Lens System and shared his first impressions with us here. Acey, known as a touring bassist for rock legends such as Joan Jett, loves the compact size and portability of the system and praises it highly.

Naam: Acey Slade
Locatie: Brooklyn NY
Beroep: Musician
Website/Social Media: http://aceyslademusic.com
Overige interesses: Koffie.. en koffie.

Foto gemaakt met de Proteus 4.0/80mm Art Lens

Wat is je achtergrond in fotografie?

Er zijn me hele leven lang al camera's om me heen geweest. Mijn grootouders schoten vroeger op vakantie op dia's. Het zien van die dia's heeft een grote invloed gehad. Ik zou ongeveer 5 jaar geleden zeggen dat ik de Hipstamatic app op mijn telefoon benutte tijdens het reizen, toen ik naar een DSLR ging en les gaf op het International Center of Photography. Nadat ik de belichtingsdriehoek had geleerd, ging ik terug naar een aantal filmcamera's. Als je op tour bent met een band, is het heel erg een 'Hurry up and wait' soort bestaan, kom je soms op zeer interessante plaatsen... en soms juist totaal niet. Ik hou van die uitdaging. Iedereen kan in NYC zijn en wat leuke dingen vinden om te schieten.. maar hoe zit het met Wendover NV? Daar moet je creatief worden.

Foto gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Hoe zou je je fotografie stijl omschrijven?

Straat, straatportret, documentair, stedelijk verkennen.

Foto gemaakt met de Proteus 4.0/80mm Art Lens

Wat was je eerste indruk toen je de Neptune Convertible Art Lenzen zag?

Dankbaarheid! Ik moet licht reizen en het systeem is heel compact en efficiënt.

Foto gemaakt met de Proteus 4.0/80mm Art Lens

Hoe past het Neptune Convertible Art Lens Systeem bij je stijl?

Gemakkelijk om mee te reizen, gemakkelijk te gebruiken. Zeer duurzaam en het ziet er cool uit!

Foto gemaakt met de Proteus 4.0/80mm Art Lens

Kun je je beste foto en het verhaal daarvan met ons delen?

Ik wou dat ik meer tijd kreeg met de lens om meer foto's te maken die 'mijn stijl' zouden zijn. Een instructeur bij ICP vertelde me dat mijn foto's mensen ongemakkelijk kunnen maken. Dat vind ik leuk. Maar Lomo probeert mensen om naar de foto te kijken, niet weg te kijken... dus ging ik naar Prospect Park en deed wat veiliger dingen. Ik vind dit shot leuk omdat ik het gevoel heb dat je de textuur van de onderkant van de brug kunt zien, maar de muzikant is nog maar een schaduw.

Foto gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Nog tips voor het gebruik van de Convertible Art Lenzen?

Je moet een beetje wennen aan de manier waarop de belichting zich uitstrekt. Ik weet dat het voor mij heel makkelijk was, maar ik kan me voorstellen dat het voor anderen verwarrend kan zijn. Maar het is wel de moeite waard! Je zult hele mooie shots maken!


Steun ons nu op Kickstarter en bespaar tot 45% op het Neptune Convertible Art Lens Systeem en een scala aan exclusieve extra's!

written by katphip on 2017-05-28

More Interesting Articles