Dit is de Lomography Simple Use Film Camera

Een hele leuke en simpele camera. De Lomography Simple Use Film Camera is voorgeladen en je kunt kiezen uit drie verschillende toffe films, zodat je direct foto's kunt schieten. Het is een point-and-shoot wegwerpcamera met een flitser, waardoor je in alle lichtomstandigheden de leukste foto's kunt maken. Perfect voor feestjes, dinner dates en nachtelijke avonturen!

Simple Use Film Camera Color Negative, Simple Use Film Camera LomoChrome Purple en Simple Use Film Camera Lady Grey

Er zijn drie verschillende Lomography Simple Use Film Camera's om uit te kiezen, elk geladen met een funky film. Produceer klassieke analoge beelden met Color Negative ISO 400, maak stemmige monochrome shots met Lady Grey ISO 400 of kleur je wereld paars met LomoChrome Purple ISO 400 — een unieke en kleurverschuivende film, exclusief van Lomography.

Maar dat is nog niet alles — de Lomography Simple Use Film Camera's die zijn geladen met Color Negative film of LomoChrome Purple film hebben drie verschillende kleurenfilters! Deze gele, magenta en cyaan filters kunnen worden gemengd en gecombineerd om zes verschillende kleuren te produceren. Schuif ze over je flitser om je gehele frame een andere kleur te geven!

Het laatste maar zeker niet het minste: je kunt flink experimenteren door de Simple Use Film Camera proberen te herladen met 35mm film. Verleng het plezier met deze camera en omarm de knutselaar in jezelf! Je kunt hier en daar een paar lichtlekken krijgen — maar dat maakt het juist leuk. Wees wel voorzichtig — het laden van de film kan tricky zijn! Check de instructies en garantie — en leer meer over de camera en tips op onze speciale microsite.

Ga naar de Lomography Online Shop of een van onze Gallery Stores om de Lomography Simple Use Film Camera aan te schaffen.

2017-04-18 #gear #news

More Interesting Articles