Lomography X Ontwerpstudio papa: pro's in raamtekeningen

In oktober gingen Thomas en Jelle van ontwerpstudio papa uit Den Haag aan de slag met de ramen van onze Lomography Store in Amsterdam. Het resultaat is te gek en natuurlijk hebben we het allemaal analoog vastgelegd. Ontmoet de mannen van papa en check de foto’s hier!

Namen: Thomas Brouwer en Jelle Koper
Stad: Den Haag
Land: Nederland
Website: www.kantoorpapa.nl

Vertel de community een beetje over jullie zelf. Wat doen jullie in je vrije tijd en waar verdienen jullie je brood mee?
Wij zijn Thomas en Jelle, oftewel papa, een ontwerpstudio uit Den Haag. We zien onszelf graag als een goed ge-oliede machine die de wereld voorziet van mooie dingen. In onze vrije tijd kijken we televisie. We verdienen ons brood met illustratie- en ontwerpklussen.

Waar worden jullie nog meer gelukkig van?
We worden vooral gelukkig van bedrijfsuitjes. Zo hebben we een keer een bedrijfsuitje naar de Döner Company georganiseerd, dat was erg leuk. Verder luisteren we veel naar muziek. Of we daar gelukkig van worden hangt vooral af van de muziek.

Zijn jullie bekend met Lomography of is dit helemaal nieuw voor jullie?
Ja we zijn er wel bekend mee maar we hadden het zelf nooit eerder gedaan.

Jullie hebben begin oktober op de ramen van onze Store in Amsterdam getekend. Vertel, hoe was dat?
Het was erg leuk om te doen. Door het lekkere weer was het ook gezellig druk in de stad waardoor we veel bekijks hadden.

Wat was de inspiratie voor jullie raamtekeningen? Hoe zijn jullie te werk gegaan?
We wilden iets maken dat niet direct refereert naar camera’s of fotografie omdat dat teveel voor de hand lag. Omdat we een voorliefde hebben voor absurde situaties, leek het ons wel tof om een aantal van die situaties te bedenken waarbij een camera een bijrol speelt. Eerst illustreerden we deze en daarna bedachten we de teksten erbij.

Zijn jullie tevreden met het resultaat?
Zeker weten. Het was de eerste keer dat we een raamtekening hebben gemaakt. Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd.

Hebben jullie al leuke reacties gekregen van mensen om je heen?
We hebben vooral veel reacties via Facebook gekregen en van vrienden. We zijn van plan om meer van dit soort opdrachten te doen, want dit beviel ons wel!

Jullie hebben van ons een DIY La Sardina gekregen, een camera die je zelf kunt customizen. Wat zijn jullie daarmee van plan?
We zijn nog aan het nadenken wat we ermee moeten. Hebben jullie een idee?

Kom gezellig bij ons langs om de raamtekeningen zelf te bewonderen! Herengracht 298, Amsterdam.

written by anna-lomo on 2014-10-31 #people #art #amigo #lomography #amsterdam #lomoamigo #lgsamsterdam #trobbies #raamtekening

More Interesting Articles