Lomography X FruitigeFoto’s: win een professionele analoge fotoshoot! AANGEPAST EN VERLENGD

2014-01-01 1

Fashion-lomografen opgelet – we gaan dit jaar van start met een fruitige uitdaging!

Credits: maduz

Fruitige Foto’s is een jong en creatief productiehuis voor beeld: van modefotografie tot reclame campagnes. Fruitige Foto’s stelt voor iedere klant de juiste combinatie van fotograaf, stylist, visagie en model samen. Deze keer mag jij de fotograaf zijn en verzorgen – Fruitige Foto’s en Lomography regelt de rest!

Opdrachtgevers als radio 538, UGG en LXRY Magazine staan in het portfolio van Fruitige Foto’s. Analoge shoots hebben deze jonge ondernemers nóg niet in hun portfolio staan. En daar gaat de Lomography community dus verandering in brengen… Heb je passie voor fashion en vertaal je dit ook naar je analoge kiekjes? Dan ben jij de Fruitige Fashion Lomo Lover die wij zoeken!

Credits: weaver

Wat moet je doen?
We zijn benieuwd hoe jij mode vertaalt in Lomography: om mee te doen aan deze rumble moet je jouw fashion lomo-foto insturen. Jouw inzending is eigenlijk een soort voorproefje van wat we van jouw Lomo Fashion Shoot kunnen verwachten. Je kunt maximaal 5 foto’s insturen, dus kies ze zorgvuldig uit!

Laat de Inez van Lamsweerde, Coco Chanel of Rachel Zoë in je naar boven komen. Laat de quote van Anna Wintour een inspiratie voor je zijn: “Fashion is never wrong.” And so is Lomography, dus ga lekker los.

Onderaan dit artikel kun je foto’s insturen.

De voorwaarden

 • Film-/cameratype: analoog en niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd
 • Afmetingen: De foto’s moeten een breedte van minimaal 768px hebben
 • De deadline van de rumble is 28 februari 2014
 • De fotoshoot zal plaatsvinden op een zaterdag bij FruitigeFoto’s in Amsterdam (nader te bepalen met de winnaar)
Credits: maximum_b

De prijzen

 • 1e prijs: Jij mag een echte fashion shoot fotograferen in de studio van Fruitige Foto’s waarbij alles exact naar jouw wensen wordt ingevuld. In overleg met productiehuis FruitigeFoto's selecteer je een ervaren model en beslis jij de stijl waarin de stylist zal gaan shoppen voor de Lomo Fashion Shoot. Zelfs de visagie wordt naar jouw wensen door een professionele visagist uitgevoerd. Daarnaast geven we je een Diana F+ en een 3-pak 120 film mee. Vervolgens ontwikkelen, scannen en printen we je foto’s in ons LomoLab!
 • 2e prijs: Bij een fotoshoot horen backstage-kiekjes en dat is precies wat jij mag doen! Neem je favoriete camera mee naar de studio van Fruitige Foto’s – je krijgt van ons een 3-pak film (35mm of 120) om die dag er flink op los te schieten. We ontwikkelen en scannen je foto’s in ons LomoLab.
 • 3e prijs: Om je liefde voor fashion te steunen win je een Lomography Packrat Bag XL – ideaal om al je analoge goodies veilig in mee te nemen!

De resultaten en backstage-kiekjes van die dag zijn later uiteraard terug te zien in een uitgebreide recap in ons magazine.

Veel plezier fashion lomolovers!

written by anna-lomo on 2014-01-01 #news #fashion #competition #rumble #shoot #studio #amsterdam #diana-f #mode #styling #wedstrijd #expert #fotoshoot #fruitigefoto-s

One Comment

 1. xabimetal_13
  xabimetal_13 ·

  Wie heeft er gewonnen?

More Interesting Articles