Back to Basics

2013-06-06 1

Op donderdag 20 juni 2013 is er een expositie ‘Back to Basics’ in het Plantage Dok in Amsterdam. Het leuke aan de expositie? Het zijn alleen maar analoge foto’s!

De expositie van ‘Back to Basics’ wordt georganiseerd door 5 studenten. Zij hebben een oproep gedaan aan analoge fotografieliefhebbers en iedereen mocht zijn of haar analoge foto insturen. Donderdag 20 juni vindt de expositie plaats in het Plantage Dok. Op deze avond wordt er ook een Diana F+ workshop gegeven én schuift Jos, onze store manager, aan als jurylid!

Credits: why-yu

De expositie begint om 20:00 uur, er zal akoestische muziek zijn en later op de avond zijn er vinyl-dj’s! Lekker met de voetjes van de vloer, dus!

Credits: lokified

Wat: Back to Basics Expositie
Waar: Plantage Doklaan 8-12
Wanneer: donderdag 20 juni 18:00u
Camera, film of accessoire: Diana F+

Meedoen aan de workshop kost 15 euro, daarvoor krijg je een leencamera, een rolletje film, filmontwikkeling in ons lab en een 10% kortingsbon voor je volgende aankoop in de Lomography Gallery Store Amsterdam. Stuur een mailtje naar store.amsterdam@lomography.com om een plekje te reserveren voor deze workshop.

Volg ons op Twitter en Facebook en natuurlijk met je LomoHome, bekijk filmpjes op onze Vimeo en YouTube kanalen en check bij ons in met Foursquare!

written by driemaaldrie on 2013-06-06 #news #event #amsterdam #jos #expositie #back-to-basics #plantage-dok

One Comment

  1. duursje
    duursje ·

    De workshop vind plaats van 18.00 tot 20.00, zodat de deelnemers niets hoeven te missen van de rest van het programma! ;)

More Interesting Articles