LGS Amsterdam: Maak een pinholefoto op World Pinhole Photography Day!

2013-03-26

Op 28 april is het weer Worldwide Pinhole Photography Day. Deze unieke dag staat overal ter wereld in het teken van deze historische techniek. Vier deze dag met ons mee en schiet de coolste pinholefoto’s tijdens onze workshop!

Credits: kleeblatt

Wil je eens experimenteren met pinholefotografie? De ‘World Pinhole Photography Day’ is uiteraard de perfecte kans! Ontdek de historische techniek die erbij komt kijken tijdens deze workshop, in de Lomography Gallery Store in Amsterdam!

Wat: Maak een pinholefoto op ‘World Pinhole Photography Day’
Wanneer: zaterdag 28 april 13:00 – 15:00
Camera, film of accessoire: Pinholecamera

Meedoen kost 15 euro, daarvoor krijg je een leencamera, een rolletje film, filmontwikkeling in ons lab en een 10% kortingsbon voor je volgende aankoop in de Lomography Gallery Store Amsterdam. Stuur een mailtje naar store.amsterdam@lomography.com om een plekje te reserveren voor deze workshop.

Credits: lawypop & mylatehope

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

Volg ons op Twitter en Facebook en natuurlijk met je LomoHome, bekijk filmpjes op onze Vimeo en YouTube kanalen en check bij ons in met Foursquare!

written by anna-lomo on 2013-03-26 #news #event #workshop #pinhole #amsterdam #diana-multi-pinhole-operator #120film #lgsamsterdam #pinholefoto

More Interesting Articles