LGS Amsterdam: Een beetje méér Diana

2013-03-26

Heb je al eerder kennis gemaakt met de Diana F+ en wil je graag nog meer weten over haar? Doe dan mee aan deze workshop waarin je deze koningin van de analoge fotografie nog beter leert kennen!

Credits: ariannapaloma

De Diana F+ biedt een breed scala aan creatieve en experimentele mogelijkheden. Wedden dat je ze nog niet allemaal kent? Deze workshop draait helemaal om deze camera en is vooral bedoeld voor degenen die al wat meer ervaring met haar hebben.

Wat: Een beetje méér Diana
Wanneer: zondag 21 april 13:00 – 15:00
Camera, film of accessoire: Diana F+

Meedoen kost 15 euro, daarvoor krijg je een leencamera, een rolletje film, filmontwikkeling in ons lab en een 10% kortingsbon voor je volgende aankoop in de Lomography Gallery Store Amsterdam. Stuur een mailtje naar store.amsterdam@lomography.com om een plekje te reserveren voor deze workshop.

Credits: sobetion

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

Volg ons op Twitter en Facebook en natuurlijk met je LomoHome, bekijk filmpjes op onze Vimeo en YouTube kanalen en check bij ons in met Foursquare!

written by anna-lomo on 2013-03-26 #news #event #workshop #camera #lomography-gallery-store #amsterdam #diana #120film #meer #fotografie

More Interesting Articles