LGS Amsterdam: Leer onze Diana F+ kennen in Amsterdam

2013-03-25

Haal je Diana F+ uit de kast! Op 7 april geven we weer een workshop helemaal in het teken van deze mooie middenformaatdame.

Foto’s van Saturedcamtar Layoosh Castiana

Of je nou je eerste rolletje in je Diana F+ hebt zitten, of er al 8 rolletjes mee vol hebt geschoten: soms is een handleiding niet genoeg. Waarom zijn mijn foto’s zo wazig? Wanneer gebruik ik ‘N’ en wanneer ‘B’? Hoe krijg ik twee foto’s door elkaar? Heb jij nog wat beginnersproblemen? Dan helpen wij je toch! Bij de Diana F+ workshop leren wij je precies hoe je met onze koningin om moet gaan. Wij vertellen je wat ze allemaal kan en na twee uurtjes loop je de deur uit als een echte lomograaf.

Wat: Diana F+ workshop
Wanneer: zondag 7 april 13:00 – 15:00
Camera, film of accessoire: Diana F+

Meedoen kost 15 euro, daarvoor krijg je een leencamera, een rolletje film, filmontwikkeling in ons lab en een 10% kortingsbon voor je volgende aankoop in de Lomography Gallery Store Amsterdam. Stuur een mailtje naar store.amsterdam@lomography.com om een plekje te reserveren voor deze workshop.

Foto door Upic

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

Volg ons op Twitter en Facebook en natuurlijk met je LomoHome, bekijk filmpjes op onze Vimeo en YouTube kanalen en check bij ons in met Foursquare!

written by driemaaldrie on 2013-03-25 #news #event #workshop #lomography-gallery-store #amsterdam #diana-f #120film #beginners

More Interesting Articles