Oh lieve Lady Diana - Workshop Amsterdam

2012-11-19

Die lieve Diana is ongetwijfeld één van onze favorieten en dat betekent dat wij natuurlijk heeeeeeeel graag workshops geven met dat lekkere ding! Ben jij net de nieuwe eigenaar geworden van een Diana of staat dat op de planning? Doe met ons mee en leer alles wat er te weten is over deze schat van een dame!

Credits: erinwoodgatesphotography & mephisto19

De Diana F+ is één van onze populairste camera’s en dat is helemaal niet zo gek. Vroeg in de jaren ’60 was de Diana camera al een ware cult-legende, beroemd om haar vierkante en dromerige foto’s met donkere hoeken. De Diana F+ geeft een nieuwe twist aan deze klassieker – een waarheidsgetrouwe middenformaat-reproductie van het origineel met allerlei nieuwe features en mogelijke uitbreidingen!

Tijdens de workshop worden alle ins en outs van de camera uitgelegd zodat je daarna lekker op pad kunt gaan om zelf te schieten. Experimenteer met dubbele belichtingen, grappige onderwerpen en aparte composities. Doe lekker gek, alles mag!

Wat: Diana F+ workshop
Wanneer: zondag 16 december, 13:00 – 15:00
Camera, film of accessoires: Diana F+

Meedoen kost 15 euro, daarvoor krijg je een leencamera, een rolletje film,
filmontwikkeling in ons lab en een 10% kortingsbon voor je volgende aankoop in de
Lomography Gallery Store Amsterdam.

Credits: bravebird, disdis & mephisto19

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

Volg ons op Twitter en Facebook en natuurlijk met je LomoHome, bekijk filmpjes op onze Vimeo en YouTube kanalen en check bij ons in met Foursquare!

written by lgsamsterdam on 2012-11-19 #news #event #workshop #gallery #tutorial #store #december #capital #nl #city #amsterdam #netherlands #workshops #diana #nederland #dutch #analogue-cameras #nederlands #nld #lomography-gallery-store-amsterdam #evenementenkalender #lgsamsterdam #cursus #workshop-december #workshop-amsterdam #workshopkalender

More Interesting Articles