Beginners Guide to Lomography - Workshop Amsterdam

2012-11-19

Heb je nog nooit analoog gefotografeerd maar krijg je al wel kriebels van al die kleurrijke lomo plaatjes van je vrienden? Dan is het hoog tijd om het zelf eens uit te proberen. Doe mee aan deze beginners workshop en ontdek de wondere wereld van Lomography!

Credits: squamy

Wie weet heb je net voor het eerst een Lomography camera gekocht of ben je van plan er één aan te schaffen. Misschien heb je je camera gekregen en durf je de film stiekem niet te laden. Wat de reden ook is, doe lekker mee met onze workshop voor analoge beginners!

Na een kort lesje Lomography geschiedenis is er genoeg tijd om al je vragen te stellen aan onze workshophelden. Vervolgens ga je op pad met een van onze Lomography camera’s om lekker te schieten zonder al te veel na te denken!

Wat: Een workshop voor Lomography beginners!
Wanneer: Zondag 2 december, 13:00 – 15:00
Camera, film of accessoires: We hebben vanalles wat – de keuze is aan jou!

Credits: moodification & scorpie

Meedoen kost 15 euro, daarvoor krijg je een leencamera, een rolletje film, filmontwikkeling in ons lab en een 10% kortingsbon voor je volgende aankoop in de Lomography Gallery Store Amsterdam. Stuur ons een mailtje naar store.amsterdam@lomography.com om een plekje te reserveren voor deze workshop.

Benieuwd naar onze andere workshops en evenementen? Check hier onze evenementenkalender!

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

Volg ons op Twitter en Facebook en natuurlijk met je LomoHome, bekijk filmpjes op onze Vimeo en YouTube kanalen en check bij ons in met Foursquare!

written by lgsamsterdam on 2012-11-19 #news #event #workshop #gallery #tutorial #store #december #capital #nl #city #amsterdam #netherlands #workshops #nederland #dutch #beginner #analogue-cameras #nederlands #nld #lomography-gallery-store-amsterdam #evenementenkalender #lgsamsterdam #cursus #workshop-december #workshop-amsterdam #workshopkalender

More Interesting Articles