Donker, Donkerder, Donkerst - workshop in Antwerpen

2012-10-29

Wil je alles teweten komen over lange sluitertijden of lightpainting? Tijdens deze workshop gaan we onze focus leggen op de B modus van de Lomography camera’s. Kom langs, en ontdek de duistere donkere Lomography wereld.

Koning Winter is in aantocht en dat wil zeggen dat het ’s avonds al snel donker wordt. De meeste mensen kruipen dan ook lekker in de sofa voor de kachel, maar wij gaan deze duisternis trotseren met een workshop!

Heb je altijd al willen weten hoe lightpainting werkt, of hoe je mooie lange sluitertijd-foto’s kan maken?
Tijdens deze workshop leer je er alles over. We wachten tot het donker is, trakteren jullie op een goede uitleg en dan nemen we jullie mee in de duistere straten van Antwerpen om de mooiste beelden vast te leggen!

Wat: Lange sluitertijden – Light Painting
Wanneer: Vrijdag 16 november, 18.30 tot 20.30
Camera, film of accessoire: Diana F+
Waar? Lomography Gallery Store Antwerpen, Kammenstraat 55

Deelname kost 15 euro, daarvoor krijg je een leencamera, een rolletje film en dit wordt ook voor jou ontwikkeld! Daarbovenop krijg je een 10% kortingsbon voor je volgende aankoop in de Lomography Gallery Store Antwerpen. Meld je aan door een mailtje te sturen naar store.antwerp@lomography.com.

Lomography Gallery Store Antwerp
Kammenstraat 55, 2000 Antwerpen
Tel. +32 3 336 53 59 | store.antwerp@lomography.com
Openingstijden: Ma – Za: 11:00h-19:00| Zondag gesloten

Volg ons op twitter en facebook en natuurlijk met je LomoHome, bekijk filmpjes op onze Vimeo en YouTube kanalen en check bij ons in met Foursquare!

written by lgsantwerpen on 2012-10-29 #news #lightpainting #workshop #antwerp #event #november #antwerpen

More Interesting Articles