LomoReporters voor de hele clubtour van Bombay Show Pig

2012-10-04 9

Ja, je leest het goed in de titel! We hebben niet alleen de winnaars van de eerste vijf shows gekozen, we gaan voor ALLE Bomboy Show Pig optredens LomoReporters kaarten verloten! Uiteraard speciaal en alleen voor jullie – onze trouwe Lomography community.

Stiekem wisten we wel dat de aankondiging van onze nieuwste Lomo Amigos bij jullie in goede handen zou vallen. Bombay Show Pig is cool en daarom zijn de Lomo Amigos geworden. In die eerste aankondiging mochten we voor vijf shows van hun aankomende clubtour speciale LomoReporters kaarten weggeven, aan de eerste vijf lomografen die reageerden op die post. Dit zijn de winnaars geworden:

 1. Paradiso – marije
 2. Utrecht – mirre
 3. Haarlem – sylviavanbruggen
 4. Tilburg – reyhans
 5. Rotterdam – pfvandenbroek

Gefeliciteerd! Deze winnaars krijgen via mail bericht over de kaarten.

Meer LomoReporters!
Maar, omdat de andere podia van het clubtourlijstje deze actie ook heel tof vonden, willen zij ook graag kaarten beschikbaar stellen. Daarom wederom dezelfde vraag aan jullie: wie wil exclusieve perskaarten winnen voor één van de Bombay Show Pig optredens en als officiële LomoReporter verslag uitbrengen in het Lomography magazine? De eerste vier lomografen die reageren op dit artikel winnen de tickets. Let op: zet de locatie van je voorkeur erbij!

Het gaat om deze vier shows:

 1. 02-11 – Supermarkt in Den Haag – dennis-vanrijn-9
 2. 10-11 – Merleyn in Nijmegen – tima23
 3. 14-12 – Fenix in Sittard – krisriem
 4. 21-12 – Groene Engel in Oss – ???

De Bombay Show Pig Duo-Rumble
Last but not least – samen met Linda en Mathias hebben we een ook een leuke fotowedstrijd uitgezet waar jij hele bijzondere prijzen mee kan winnen. Benieuwd? Klik hier en doe mee aan de Bombay Show Pig Duo-Rumble!!

Onze Lomo Amigos Mathias en Linda van Bombay Show Pig zijn op pad gegaan met de La Sardina! Deze 35mm camera is uitgevoerd met een waanzinnige groothoeklens, meervoudige belichting mogelijkheden en een handige terugdraaiknop – alles wat je nodig hebt voor maximaal analoog fotografie plezier. Wil jij deze camera ook progeren? Bestel dan nu je eigen La Sardina camera in de online shop.

written by mrmaart on 2012-10-04 #news #lomo-amigo #amsterdam #netherlands #nederland #bombay-show-pig #kytopia #lomoreporters

9 Comments

 1. marije
  marije ·

  YAY!

 2. krisriem
  krisriem ·

  Ik kan die van sittard wel doen :D

 3. tima23
  tima23 ·

  Ik zou het wel tof vinden om Nijmegen te doen!

 4. dennis-vanrijn-9
  dennis-vanrijn-9 ·

  Ik wil wel Den Haag doen!!!! Met mijn Sardinia en FishEye #2

 5. nike-liscaljet
  nike-liscaljet ·

  Ik wil ook naar de Supermarkt!
  Ik kan dan ook de lomorapportage wellicht op 3voor12/DenHaag zetten, aangezien ik daar ook fotograaf ben en Bombay Show Pig daar veel fans heeft.

 6. nike-liscaljet
  nike-liscaljet ·

  reportage! sorry :o

 7. mrmaart
  mrmaart ·

  @krisriem, @tima23, @dennis-vanrijn-9 - jullie zijn gekozen! Zie de aanpassing in het artikel. @nike-liscaljet - zou jij naar Oss willen? Dan krijg jij die plek!

 8. nike-liscaljet
  nike-liscaljet ·

  nee, sorry, die datum en locatie zijn niet zo gunstig voor mij.

 9. mrmaart
  mrmaart ·

  ok @nike-liscaljet - geen probleem! wie weet kunnen we iemand anders blij maken. dus mensen uit Oss en omgeving, dit is je kans!

More Interesting Articles