Grafitti-artiest gaat analoog bij Photokina 2012

2012-09-25

De tweede dag bij Photokina 2012 was ontzettend gaaf. Een grafitti-artiest uit Keulen (Alan Mueller) kwam naar onze stand om een La Sardina DIY the ontwerpen. Al snel stonden er tientallen mensen rondom de workshop tafels.

Graffiti-artiest Alan Mueller

Maar hij is niet de enige die het naar zijn zin heeft tijdens de workshop. We hebben vrienden van over de hele wereld die ook kwamen meedoen!

Herinner je die kostuums nog die je zag in een ander artikel? Ze worden gedragen door de bezoekers! De Magic Motion Studio zat constant vol met nieuwsgierige mensen die kennis wilden maken met een nieuwe (en simpele) manier om je eigen film te regisseren.

Het was geweldig om zoveel mensen enthousiast te zien worden van het opnieuw ontdekken van analoge fotografie. Het geeft maar weer aan dat Lomography je leven verrijkt! En het analoge circus gaat nog even door. We blijven de komende dagen het analoge virus verspreiden door heel Keulen!

Niet aanwezig bij Photokina maar wil je wel meer weten? Hou ons magazine dan in de gaten voor het laatste nieuws over Photokina 2012

Ben je één van de gelukkigen die naar de Photokina gaat dit jaar? Maak foto’s, zet ze op je LomoHome en deel je album in een reactie onderaan dit artikel. Heb je andere tips over spannend fotografienieuws? Mail ons dan!

written by ilkadj on 2012-09-25 #news #workshop #diy #graffiti #photokina #photokina-2012 #alan-mueller
translated by s0y

More Interesting Articles