Wie o wie gaat er mee naar MadNes...

2012-06-26 1

We hebben een winnaar! Check hier wie de gelukkige is die 2 toegangskaarten voor MadNes festival én deelname aan de LomoRoadShow Ameland heeft gewonnen. Tromgeroffel svp….

Credits: kamiraze

Dit jaar viert MadNes hun 5e verjaardag en dat betekent feest! Een feest met een groter en beter programma dan alle voorgaande edities. Ook wij hebben ons programma gemaximaliseerd. Inclusief een LomoRoadShow tourbus XL met eigen tuintje OP het festivalterrein. Dat belooft een heel fijn Lomo feestje te worden!

In de Ik ga mee naar MadNes en neem mee Rumble kregen jullie de kans om twee toeganskaarten voor MadNes 2012 te winnen, inclusief deelname aan het hele programma van deze LomoRoadShow XL. We kregen ontzettend leuke, originele en gekke inzendingen van objecten die jullie zouden meenemen naar MadNes festival, van opblaasorca tot kokosnoten en confetti. Toch kan er maar één winnaar zijn!

En de winnaar is….

Credits: yarah

yarah!

Haar zen-attitude past zeker bij het relaxte surfsfeertje op MadNes. Verder heeft ze alle eerste levensbehoeften voor MadNes op één foto weten te zetten: camera’s, film, bikini, een tandenborstel en een zonnebril. Mee heb je niet nodig!

Gefeliciteerd yarah! Jij wint twee toegangskaarten voor MadNes 2012 van 29 juni tot en met 1 juli. Daarnaast mag je gratis meedoen aan het hele programma van de LomoRoadShow XL tijdens MadNes. Tot op Ameland!

Iedereen bedankt voor het meedoen en blijf de wedstrijdrubriek in de gaten houden voor spannende nieuwe wedstrijden.

written by fritssi on 2012-06-26 #news #festival #road #skate #surf #show #lomo #nederland #ameland #roadshow #lomoroadshow #nld #madnes #muziek-netherlands

One Comment

  1. yarah
    yarah ·

    hihi Thanks!!! Vond het echt super leuk en heeeel relaxt, jammer dat ik zondag niet langer kon blijven :(

More Interesting Articles