Het begint hier warm te worden...

2012-06-21

Het lijkt wel een sauna, oh nee, het is de Lomography Gallery Store Antwerpen! Het feest is los gebarsten en DJ Bunny is lekker aan het bouncen met zijn hippe plaatjes. Oja, heb je die LomoKino visuals al gezien? VET!

Zweten als een malle, maar dat is een goed teken want het feest is nu echt los gebarsten! Het lijkt wel of de Vlaamse lomografen hun hele kanoclub hebben meegenomen want het is ram en ramvol hier in de Lomography Gallery Store Antwerpen. DJ Bunny knalt de ene na de andere hit door de speakers en de het Belgische bier vloeit rijkelijk. Yes, de winkel is geopend!

De feestende massa ontstapt zo nu en dan even naar buiten voor een sigaretje en een hap frisse lucht.

…en hadden we jullie al verteld dat we twee geniale lomografen uit Gent (Bart en Thomas) hebben opgetrommeld om op het plafond een paar te gekke LomoKino visuals te projecteren? Check this out! T’is te gek! Die gaan we vaker bellen!…

Ok, tijd voor een koud pintje. Morgen volgt er weer een update! Wij gaan nog een dansje wagen… en natuurlijk nog een hoop rolletjes vol schieten.

Salut!

written by fritssi on 2012-06-21 #news #party #belgium #opening #antwerp #antwerpen #lgs #grand-opening #grand-opening-party #opening-antwerpen #lgsantwerpen #antwerpen-opening

More Interesting Articles