De LomoRoadShow komt naar Gent!

2012-06-19 4

Gent stond hoog op jullie én ons verlanglijstje voor de LomoRoadShow en deze zomer is het dan eindelijk zo ver! We hebben een heel tof programma in petto op een wel heel bijzondere plek…

Credits: tsjort

Over 15 tot 20 jaar zullen de verlaten Oude Dokken in Gent veranderen in een nieuw stadsdeel vol nieuwbouwwoningen, groen en recreatiemogelijkheden. Maar dit betekent niet dat deze ruimte nu onbruikbaar is! Vorig jaar heeft DOK Gent de deuren van haar kantine geopend en is het een ontmoetingsplek geworden voor Gentenaren en een platform voor creativiteit, discussies en ideeën. Is er een mooiere plek voor de LomoRoadShow? Wij denken van niet!

Het programma

 • What the hell is Lomography?
  Tijdens deze interactieve introductie maak je kennis met Lomography, de andere deelnemers en wordt je geïnspireerd tot het schieten van prachtige plaatjes later op de dag.
 • La Sardina cameraworkshop
  Elke deelnemer krijgt van ons de La Sardina camera met zijn geweldige groothoeklens te leen. Ook krijg je een rolletje film en een 10% kortingsvoucher voor de online shop van Lomography. Tijdens de cameraworkshop leer je alles over de La Sardina en hoe je haar het beste kunt gebruiken.
Credits: undiscovered
 • Gentse Scavenger hunt
  Als iedereen op de hoogte is van alle ins en outs van de La Sardina, gaan we de straat op voor een lomografische speurtocht. Je gaat foto’s schieten aan de hand van een hilarische opdrachtenlijst en met elke foto scoor je punten. Degene met de meeste punten wint!

Belangrijke details

Waar? DOK Gent, Splitsing Koopvaardijlaan – Afrikalaan, Gent
Wanneer? zaterdag 28 juli 2012 van 14:00h tot 17:00h
Kosten? Tickets kosten €15 per persoon en hiermee krijg je toegang tot het volledige programma, een leencamera, een filmrolletje en een 10% kortingsvoucher voor onze online shop. Je rolletje wordt vervolgens ontwikkeld in het LomoLab en op de hoogste kwaliteit gescand en afgedrukt. Je ontvangt van ons de prints + een CD met de scans. De tickets voor de LomoRoadShow Gent zijn hier te koop.

Credits: gauthierdumonde

Tot ziens in Gent!

written by fritssi on 2012-06-19 #news #event #belgium #gent #netherlands #scavenger-hunt #scavenger #hunt #belgie #lomoroadshow #nld #sardina #la-sardina #prijzen #benelux #prijs #winnen #speurtocht #winnaar #opdrachten #punten #scoren #dok #dokgent #dok-gent

4 Comments

 1. mrmaart
  mrmaart ·

  nog maar 9 kaartjes beschikbaar! hurry up gentenaren! :)

 2. rotsaerts
  rotsaerts ·

  Wow, dit is het eerste wat ik hiervan hoor en de tickets zijn al uitverkocht :-( zo spijtig... Wachten op de volgende keer zeker...

 3. fritssi
  fritssi ·

  Het is inderdaad hard gegaan @rotsaerts. Maar don't worry, er komt snel een LomoRoadShow Gent part 2!

 4. gauthierdumonde
  gauthierdumonde ·

  @fritssi Het is ook het eerste wat ik er van hoor en ik nogal actief op de site. Er zit zelfs een foto van mij in je artikel. Bedankt daarvoor ! (Dat verdient toch een gastkaartje, een Sardina haeb ik al hoor en x-pro film slingert altijd rond :) )

More Interesting Articles