Herbeleef je kindertijd bij Treasure Island Adventure Golf

2012-06-18

Nu en dan moeten we allemaal eens alle remmen losgooien en opgaan in ons jeugdig kantje. Eén van mijn favoriete manieren om al mijn zorgen aan de kant te zetten is minigolf spelen bij Treasure Island Adventure Golf.

Gemaakt met een Diana Mini – Half Frame

Treasure Island Adventure Golf ligt op enkele minuten afstand van luchthaven van Auckland en is gebouwd in 2001 door The Original Adventure Golf Company. Deze golfbaan heeft een piratenthema en het landschap is prachtig verzorgd. Spelers hebben de kans om hun golfballetje te putten langs sublieme watervallen, wateren die door haaien geteisterd worden, over piratenschepen en door spookachtige grotten vol met schatten.

Gemaakt met een Diana Mini – Half Frame

Het parcours is is in de openlucht en dat zorgt ervoor dat je magnifieke foto’s kan maken als de zon schijnt. In het midden van het parcours is er een vijvertje waar iedere tien minuten een “kanonskogel” gelost wordt, wat voor een luide knal zorgt. Het toegankelijke piratenschip is een leuke achtergrond om enkele hilarische piratenfoto’s tegen te maken.

Gemaakt met een Diana Mini – Half Frame

Treasure Island Adventure Golf is zeven dagen per week open en in de zomer sluiten de deuren zelfs laat. Plezier hebben op een minigolfbaan zou niet beperkt mogen zijn tot kinderen of families – dus wakker dat vlammetje van je kindertijd terug aan en speel wat minigolf!

De “Diana Mini”: http://shop.lomography.com/diana-mini is het ultracompacte kleine zusje van de Diana F+. Met deze camera maak je soft-focus, lo-fi foto’s op 35mm en wissel je makkelijk tussen vierkant en half-formaat shots. Koop nu je eigenn Diana Mini!

written by amytam on 2012-06-18 #places #golf #location #mini-golf #put #activiteit #plezier #jeugd #schip #kindertijd #avontuur #stadsavonturen #piraat
translated by undiscovered

More Interesting Articles