Ik ga naar MadNes en neem mee rumble

2012-05-23 12

YES, het is officieel bevestigd. De LomoRoadShow van Lomography gaat ook naar het MadNes festival op Ameland! 3 dagen lang surfen, skaten, zwemmen, feesten en heel veel lomo fun staat op ons te wachten. En jij kan daar bij zijn! Hoe? Read on…

Credits: kamiraze

Jullie hebben het gezien, het is inmiddels geen nieuws meer. Lomography komt wederom naar het MadNes festival op Ameland! En jaaaa, daar hebben we zin in. Want oh-wat-was-het-vet vorig jaar. Weet je nog? Nee? Check deze recap dan nog maar eens.

Dit jaar viert MadNes hun 5e verjaardag en dat betekent feest! Een feest met een groter en beter programma dan alle voorgaande edities. Ook wij hebben ons programma gemaximaliseerd. Inclusief een LomoRoadShow tourbus met eigen tuintje OP het festivalterrein. Lees er alles over in dit artikel!

Credits: mephisto19

Lomography zou Lomography niet zijn als er niet iets te winnen valt. Speciaal voor de Nederlandse en Belgische lomografen hebben we daarom in samenwerking met het MadNes festival een speciale fotowedstrijd op touw gezet. En wat kan je daarmee winnen? Komtie, houd je vast:

Twee toegangskaarten voor MadNes 2012!!

…en dat is niet eens alles. Als jij de lucky MadNes winnaar bent, mag je samen met een vriendje of vriendinnetje ook gratis meedoen aan het volledige programma van de LomoRoadShow op het MadNes festival. Je kan het zien als een soort van VIP treatment, want dat heb je tenslotte ook verdiend :).

Credits: kamiraze

Wat is de bedoeling van deze rumble?

Simpel. Wij willen weten wat er absoluut met jou mee gaat naar MadNes als jij die felbegeerde kaarten zou winnen. Welke festival goodies neem jij absoluut mee naar Ameland? Zijn het die witte sokken met rode slippers zoals deze dude hierboven? Of toch je kite + plank om overdag keihard te stuiteren over de Amelandse golven? Wij kunnen ons zo voorstellen dat jij uiteraard je lievelingscamera mee gaat nemen, dat is tenminste wat wij gaan doen. Dus stel jezelf de vraag: “Ik ga naar MadNes en neem mee….” en stuur dan een foto in van iets dat standaard in jouw festivaltas zit. De lomograaf met de meest hilarische en bijzondere foto zien we terug op MadNes!

Net als bij alle andere wedstrijden vragen we je om rekening te houden met de volgende details:

 • Geef bij je foto aan wat het item is dat je mee wilt nemen naar MadNes en de reden waarom!

 • Film/Camera type: iedere willekeurige analoge camera en film mag gebruikt worden. Zolang ze 35mm of 120 type film gebruiken en niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd zijn.
 • Minimale foto afmetingen: ingezonden foto’s moeten minimaal 1220px in de hoogte of breedte zijn. We hebben plannen om de foto’s te gebruiken voor een expositie. Grotere afmetingen zijn natuurlijk altijd welkom. 
* Limiet: 3 foto’s per persoon
 • De deadline vd rumble is maandag 25 juni om 10h, dus hurry up en stuur die foto’s in!
Credits: mephisto19

written by mrmaart on 2012-05-23 #news #madnesfestival #competition #ameland #netherlands #surf #madnes #diana-workshop #diana #amsterdam #festival #matrix #workshop #nederland #lomoroadshow #skate #holland #nld

12 Comments

 1. stratski
  stratski ·

  Het is dat ik dat weekend al op een ander festival (Werchter) zit, anders zou ik deze insturen: www.lomography.com/homes/stratski/albums/1718568-festival-f…
  Te weten, zo veel mogelijk vrienden (als je ze stapelt passen er best veel in een tas).

 2. merelgroebbe
  merelgroebbe ·

  Ik ga naar MadNes en ik neem mee... genoeg afgeknipte spijkerbroeken, mijn tandenborstel en mijn zwarte laarsjes (want die passen zo goed onder die afgeknipte spijkerbroeken en vice versa)

 3. annais
  annais ·

  ik ga naar madnes en neem mee... een kilo confetti, een dappere vlieger en een chille volkswagen bus! :D

 4. marissa
  marissa ·

  Ik heb dan al mijn favoriete festival: Fusion!

 5. undiscovered
  undiscovered ·

  Oh, nu moet ik werken het weekend van MadNes. Haal me dus maar uit de wedstrijd :( JAMMER!

 6. mrmaart
  mrmaart ·

  dat meen je niet @undiscovered ...!

 7. undiscovered
  undiscovered ·

  @mrmaart: ja, héél vervelend. sorry! :( maar als het enige troost kan zijn ben ik er donderdag in antwerpen sowieso wel bij!

 8. mrmaart
  mrmaart ·

  leul! @undiscovered

 9. yarah
  yarah ·

  I'm in :P

 10. yarah
  yarah ·

  ow shoot, ik zie dat mn foto te weinig pixels heeft, moet hem opnieuw scannen... of kan ik zeggen dat mocht ik winnen je hem in goed formaat krijgt? Want mn laptop werkt niet meer zo mee... :(

 11. mrmaart
  mrmaart ·

  maak je geen zorgen @yarah!

 12. mrmaart
  mrmaart ·

  BAM! De winnaar is bekend... www.lomography.com/magazine/news/2012/06/26/wie-o-wie-gaat-…

More Interesting Articles