Dit zijn de Lose Yourself Rumble winnaars!

2012-04-26

Met meer dan bijna 1000 ingezonden lose yourself foto’s was het spitten geblazen! Zoveel mooie plaatjes, en allemaal met een uniek verhaal. Dat maakt het kiezen van de winnaars niet makkelijk! Maar we zijn er toch uitgekomen.

Credits: anarchy

De opdracht van de Lose Yourself Rumble was simpel en duidelijk – stuur een foto in waarmee je laat zien waar jij jezelf totaal in kan verliezen. Bijvoorbeeld plaatjes van een serie boeken van je favoriete schrijver, een bepaald soort koffie waar je maar geen genoeg van kan krijgen of misschien wel je eindeloze cameraverslaving die maar niet wilt ophouden.

Met onze vrienden van het Lost & Found magazine hebben we de inzendingen grondig bekeken en de volgende winnaars gekozen. Ready? Steady? GO!

HOOFDPRIJSWINNAAR = cassidy

Credits: cassidy

Hij stuurde deze prachtige Lubitel 166+ plaat in van een stralende middag vliegeren. Wij kunnen ons maar al te goed voorstellen dat je hier niet genoeg van kan krijgen. Gefeliciteerd cassidy! Jij wint:

  • Publicatie van je winnende foto prominent in het Lost & Found magazine van mei 2012
  • 10 piggies
  • Een speciale Lose Yourself Rumble medaille voor op je LomoHome

Daarnaast hebben we nog 3 runners up gekozen. Op een rij de 3 foto’s:

Credits: kareninalovely

Surfen, surfen en nog meer surfen. Je zou bijna de tijd vergeten. Prachtige foto gemaakt met de Holga

Credits: marjanbuning

Het wereldberoemde spelletje is super verslavend en ALS je hem dan hebt uitgespeeld kan je je lol niet op. Wat je dan krijgt? Dit soort taferelen. De rubiks cube van marjanbuning in een actie-panorama shot gemaakt met dezelfde Holga.

Credits: cocaneonkamerasutra

Dit shot vonden we unaniem zo hilarisch omdat hij tekenend is voor de passie die iemand voor muziek kan hebben. Je kan geen genoeg krijgen van muziek maken. Zelfs niet als er een oude gare piano ergens in de wei staat. Hoppa, op dat krukje en spelen maar. Waarom niet? Deze meesterlijke foto is gemaakt met de Lomo LC-A

cassidy, marjanbuning en cocaneonkamerasutra – jullie winnen elk:

  • Publicatie van je winnende foto op de site van Lost & Found
  • 5 piggies p.p.
  • Een speciale Lose Yourself Rumble medaille voor op je LomoHome

Van harte gefeliciteerd!

En ook namens de mensen van Lost & Found magazine willen we iedereen ontzettend bedanken voor de inzendingen. Blij het magazine in de gaten houden voor de nieuwste en spannendse foto rumbles waar je hele fijne prijzen mee kan winnen!

written by mrmaart on 2012-04-26 #news #winners #lost #magazine #found #amsterdam #glossy #hobby #passie #lostandfound #lostfound #verliezen #verlies #jezelf

More Interesting Articles