Parijs in prachtig zwart-wit: rondwandelen

2012-04-17

Parijs is zeker en vast één van mijn favoriete plekjes om te bezoeken. Er is ontzettend veel te zien, zowel door de typische monumenten en attracties te bezichtigen als door gewoon door de gezellige straatjes te kuieren.

Toen ik de eerste keer Parijs bezocht zat ik nog op de middelbare school en ik herinner me dat de stad me niet bepaald in vervoering bracht en dat ze me misschien zelfs een beetje intimideerde… Maar nadat ik terug ben gegaan vorig jaar, begon ik alles wat ik ervoor nog niet inzag te waarderen – de architectuur, de cultuur, de kunst en vooral de atmosfeer.

Wanneer je door de straten van Parijs kuiert, begrijp je waarom zo veel geweldige kunstenaars en artiesten er geleefd en gewoond hebben. De atmosfeer is echt opwindend. Ik weet niet of ik ooit al ergens anders ben geweest waar zo’n creatieve doch ontspannen sfeertje heerst met straten vol prachtige gebouwen, verbazingwekkende persoonlijkheden, verborgen kunst en verfijnde details.

written by easilydistracted on 2012-04-17 #places #location #iso-400 #ilford-xp2 #diana-mini #stad #parijs #frankrijk #zwart-wit #straten
translated by undiscovered

More Interesting Articles