Gezocht: workshopheld in Rotterdam!

4

Funkiehouse is dé plek in Rotterdam voor al je lomografische goodies. Na een aantal succesvolle instore Lomography workshops is het plan ontstaan om er een maandelijks traditie van te maken. En wie kan zo’n workshop beter geven dan een lomograaf uit die regio?

Credits: i_am_four-eyes

Ben jij een die-hard lomograaf uit Rotterdam en ken jij alle Lomography camera’s door en door? Heb je geen plankenkoorts en lijkt het je leuk om jouw enthousiasme te delen met andere lomografen? Dan ben jij misschien wel geschikt om de maandelijkse workshops bij Funkiehouse in Rotterdam te geven. Reageer op dit artikel en we nemen contact met je op!

Voorafgaand krijg je een korte stoomcursus in de Gallery Store Amsterdam zodat je precies weet waar je rekening mee moet houden bij het geven van de workshops. Last but zeker not least – voor niets gaat de zon op, dus als nieuwe workshopheld krijg je per gegeven workshop een fijne serie Piggies als beloning van ons! Die kun je weer mooi gebruiken om je eigen voorraad camera’s en film aan te vullen.

Enthousiast? Reageer dan zsm op dit artikel en wij nemen contact met je op.

written by fritssi on 2012-04-09 #news #workshop #camera #rotterdam #dianaf #sardina #funkiehouse

4 Comments

 1. mephisto19
  mephisto19 ·

  uuhhhhhh... <3 funkiehouse was sooooo cooool!

 2. frau_inga
  frau_inga ·

  Lijkt mij leuk om te doen... Ik woon in Rotterdam en ken Funkiehouse. :)

 3. mrmaart
  mrmaart ·

  @frau_inga - leuk! we nemen via mail contact met je op.

 4. frau_inga
  frau_inga ·

  @mrmaart Prima, ik wacht af... ;-)

More Interesting Articles