Lomography City Guide Amsterdam – here we go!

10

Jazeker, je leest het goed. Lomography heeft grote plannen voor een Amsterdamse uitvoering van de Lomography City Guide! Maar, voordat het zover is moet er nog heel veel gebeuren. Wat, hoe en wanneer? Dit is de officiële kick-off!

Credits: disdis

Lieve Lomografen, nice to meet you! Mijn naam is Anna en ik ben bezig met een toffe afstudeeropdracht bij Lomography! Dat is natuurlijk al helemaal het einde, maar de opdracht zelf is ook heel bijzonder én belangrijk. Ik mag de kick-off verzorgen van het grote Amsterdam City Guide project. En daar heb ik jullie – de enige echte Lomography community – heel hard bij nodig!

Om goed van start te gaan wil ik jullie als eerste graag beter leren kennen. Daarvoor wil ik jullie graag met deze vragenlijst een paar vragen stellen. Ik zou het enorm waarderen als je heel eventjes de tijd wilt nemen om mij een paar waardevolle antwoorden te geven. No worries, je bent er niet langer dan een kwartiertje mee bezig en je helpt zowel mij als Lomography hier heel erg mee!

Ook niet onbelangrijk, voor niets gaat de zon op en dat weten wij ook. Dus er vallen prijzen te winnen! Aan het einde van de vragenlijst zijn we namelijk benieuwd naar jouw 11e Gouden Regel. Je weet wel, van die 10 gouden regels uit het oorspronkelijke Lomography manuscript. Wij zijn benieuwd naar een leuke toevoeging aan deze lijst dus wees creatief, maak er iets moois van en wie weet ben jij straks één van de vijf lomografen die hiermee 10 Piggies wint!

Last but not least – alle inzendingen krijgen stuk voor stuk een eigen post-it te en die zullen samen een gigantische Diana gaan vormen aan de muur in de Lomography Gallery Store Amsterdam. Hoe dat eruit gaat zien? Heel vet. Oordeel zelf maar. Dit is een voorbeeldfoto van een massive post-it Diana in de Lomography Gallery Store Parijs:

Alles nog even op een rij

 • Beantwoord de vragen uit deze vragenlijst en zorg dat je een toffe, creatieve en unieke 11e Gouden regel bedenkt
 • Alle ingestuurde Gouden Regels maken straks deel uit van de massive post-it Diana in de Lomography Gallery Store Amsterdam
 • De 5 leukste Gouden Regels krijgen 10 Piggies! Wij kiezen de winnaar.
 • Iedereen die de vragenlijst heeft ingevuld krijgt een speciale medaille op zijn LomoHome!

Let op!
We hebben de deadline van dit onderzoek verplaatst van 04 mei naar donderdag 10 mei 2012 17:00h Nederlandse klok!

Succes, veel plezier en DANKJEWEL!

written by anna-lomo on 2012-04-13 #news #anna #amsterdam #nederland #city-guide #lomographynld #enquete #locaties #lomo-locaties #kick-off #onderzoek

10 Comments

 1. marissa
  marissa ·

  Als de city guide uit is, wil ik hem hebben!! Te vet!

 2. jet-king
  jet-king ·

  Alsjeblieft! :)

 3. anna-lomo
  anna-lomo ·

  Hey allemaal! We hebben de deadline van dit onderzoek verplaatst van 04 mei naar donderdag 10 mei 2012 17:00h Nederlandse klok!

 4. appelmoes
  appelmoes ·

  Ik heb ingevuld! :-) Ik wil de guide ook! En een keer naar de lomostore in Amsterdam. Er moet er ook een komen bij mij in de buurt!

 5. pombear
  pombear ·

  Ik heb het ingevuld :) succes ermee!! Ben benieuwd naar de Guide :)

 6. ayaros
  ayaros ·

  Succes met je afstuderen :) ik heb 'm laatst in de store voor je ingevuld. De lijst neemt inderdaad niet zo heel veel tijd in beslag (max 10 min.).

 7. pfvandenbroek
  pfvandenbroek ·

  Hoi Anna, ik heb net de lijst ingevuld. Leuk initiatief en succes met de City Guide!!!

 8. collegelover
  collegelover ·

  vragenlijst ingevuld! veel succes nog!

 9. anna-lomo
  anna-lomo ·

  bedankt iedereen! :)

 10. mrmaart
  mrmaart ·

  Dames en heren - het Post-IT-plak-project gaat DONDERDAG 24 mei gebeuren in de LGS Amsterdam! Check dit artikel voor alle info: www.lomography.com/magazine/news/2012/05/21/lomokino-mubi-l…

More Interesting Articles