FilmCaravan 2012 Competition

Ben jij helemaal gek van alles dat te maken heeft met cinematografie? Heb je een passie voor filmen, monteren en de ‘making of’? Zo ja, dan mag je FilmCaravan niet missen! Dit toffe festival wordt gehouden in Imperia van 3 juli tot en met 4 augustus 2012.

De Cultural Association Film Caravan is ontstaan in Imperia tijdens de zomer van 2008 met het doel een filmfestival op te zetten in de straten van de dorpjes van Ligurian Riviera.Deze plekjes vonden ze zo mooi, ze zouden zelfs perfect zijn voor film frames. Geïnspireerd door het reizende circus en tradities hebben ze deze caravan gecreëerd. De afgelopen drie jaar heeft de caravan tijdens de eerste week van augustus steeds op een andere plek de harten gestolen van haar publiek.

De vierde editie van dit internationale reizende festival met korte films vindt plaats tussen 31 juli en 4 augustus 2012 op pleinen in de mooiste steden in de provincie Imperia. Alle projecties vinden buiten plaats, elke avond op een andere plek.

Deze keer wijdt het festival een deel van de filmprojecties aan films die geschoten zijn met de LomoKino. We selecteren twintig films uit de inzendingen van deze wedstrijd en deze worden getoond tijdens de laatste avond van het festival.

Hoe doe je mee?
Upload je LomoKino film op Vimeo. Hij moet tussen de 1 en 5 minuten lang zijn en zonder geluid. Zet de link naar je filmpje in een reactie op dit artikel!

Prijzen
De winnaar, die gekozen wordt uit de 20 geselecteerden, krijgt een La Sardina camera, een pakje film, een prachtige tas en een handig notitieboek om al je ideeën voor nieuwe films in op te schrijven.

Waar wacht je nog op? Pak je LomoKino en schiet je film!

written by biri on 2012-04-03 #news #competition #film-caravan-competition-lomography-lomokino-film
translated by fritssi

More Interesting Articles