De LomoRoadShow komt naar Den Haag!

De eerste LomoRoadShow is nog maar net achter de rug of de tweede staat alweer op het programma. Den Haag, maak je klaar voor de LomoRoadShow!

Credits: ccontino

De Haagse LomoRoadShow vindt plaats bij Museumshop Den Haag, de plek voor kunst- en museumliefhebbers én shop met de meest fantastische designproducten. Het is dan ook dé plek in Den Haag om jouw lomografische goodies in te slaan. Samen met de Museumshop organiseren we een bijzonder creatieve middag – natuurlijk volledig analoog!

Het programma

  • What the hell is Lomography?
    De LomoRoadShow begint met de introductie “What the hell is Lomography?”, waar je alle ins en outs te horen krijgt over de geschiedenis, filosofie, camera’s, website en community van Lomography.
  • DIY Diana F+ maskers workshop
    Elke deelnemer krijgt van ons de klassieke middenformaat Diana F+ camera te leen. Ook krijg je een rolletje film en een 10% kortingsvoucher voor de online shop van Lomography. Tijdens de cameraworkshop leer je alles over de Diana F+ en hoe je haar het beste kunt gebruiken. Ook ga je zelf een uniek masker creëren die je in je camera legt. Zo krijg je hele toffe effecten en maak je je foto’s extra creatief en persoonlijk!
  • LomoWalk door Den Haag
    Vervolgens is het tijd om de straat op te gaan. We lopen een route door de prachtige stad en met jouw eigen handgemaakte masker worden je foto’s absoluut adembenemend!
Credits: lawypop, satomi, littlekoala & jennson

Na afloop neemt de LomoRoadShow-crew de volgeschoten rolletjes mee en ontwikkelen ze die in het LomoLab. Zodra de rolletjes ontwikkeld zijn krijgt iedere deelnemer een cd met zijn of haar foto’s.

Belangrijke details op een rij:

Wanneer: zaterdag 9 juni 2012 van 14:00h tot 17:00h
Locatie: Museumshop Den Haag, Lange Voorhout 58b, Den Haag
Kosten: tickets voor de LomoRoadShow kosten 15 euro per persoon en hiermee krijg je toegang tot het volledige programma, een leencamera, een filmrolletje, filmontwikkeling en een 10% kortingsvoucher voor onze online shop. De tickets zijn hier te koop.

Credits: lihooi

Tot ziens in Den Haag!

written by fritssi on 2012-04-27 #news #museum #event #design #workshop #diy #kunst #mask #lomowalk #netherlands #diana #diana-f #nederland #den-haag #the-hague #dianaf #nld #masker #introductie #musea #museumshop #cameraworkshop

More Interesting Articles