Een andere manier om je Supersampler aan te passen

Heb je al gehoord van de Supersampler aanpassing door je camera met een schaar te lijf te gaan? Die aanpassing dat je alle tussenstukjes wegknipt? Nou, dat heb ik dus niet gedaan. Ik heb er een andere draai aan gegeven!

Ik heb twee andere methodes om de Supersampler camera aan te passen. Bij de eerste methode knip je het linker- en rechter tussenstukje weg. Je foto’s krijgen dan een soort half-frame effect, zoals te zien is in onderstaande foto’s:

Als je vervolgens je foto’s scant als half-frame formaat, dan komen je foto’s er zo uit te zien:

Het lijkt een beetje op een dubbel belichte foto maar het is gewoon met een Supersampler gemaakt!

Voor de tweede methode moet je het tussenstuk in het midden wegknippen. Dan krijg je een dubbele belichting in het midden van je foto, zoals te zien is in onderstaande foto’s:

Met welke van deze twee methodes ga jij je Supersampler te lijf?

De SuperSampler, ook wel de koningin van de multi-lens camera’s, is nu ook verkrijgbaar in het zwart. De camera maakt vier langwerpige foto’s vlak na elkaar, samen op 1 foto. De SuperSampler is in meerdere kleuren en designs te verkrijgen in onze shop!

written by dikasapi on 2012-04-09 #gear #tutorials #tipster #modification #supersampler #nederlands #anders #nld #camera-mod #camera-aanpassingen #verandering #verknipt #verknippen
translated by desibel

More Interesting Articles