De hele nacht doorhalen (en doorklikken met die camera)

Te diep in het glaasje gekeken? Pas wel op! Voor je het weet word je de volgende ochtend wakker met een kapotte camera en mislukte foto’s in plaats van met supervette party pics. Je kan duizend fouten maken. En ik heb ze allemaal gemaakt. Maar met een klein beetje concentratie kan je ongelukken voorkopen en het feest mooi (nou ja, soort van) vastleggen op film.

Tip # 1: Laad de film thuis!
Thuis kan je je nog concentreren en is het licht veel beter. Als je ‘s avonds en ’s nachts foto’s maakt, kies dan een snelle film. Ik kan je Lomography Color Negative 400 voor je middenformaat camera van harte aanbevelen.

Tip # 2: Pas goed op je camera!
Over het algemeen worden camera’s niet zo blij als ze ondergedompeld worden in drankjes en zullen ze het ook niet waarderen als ze op de grond vallen. Als je je te veel zorgen maakt om je geliefde camera, neem dan een wegwerpcamera mee. In het ergste geval ben je dan alleen je foto’s kwijt.

Tip # 3: Vergeet niet de lensdop eraf te halen!
Hou je camera klaar. Awesome momenten ontstaan plotseling en zijn ook zo weer voorbij. En als je dan probeert om precies dát moment vast te leggen, moet je natuurlijk niet vergeten de lensdop eraf te halen. Ik heb veel te veel onbelichte foto’s door deze stomme fout. Zo zonde, en zo irritant!

Tip # 4: Ga niet dronken de film verwisselen!
Je hebt je hele rolletje volgeschoten. En nu wil je de film vervangen. De avond is nog jong en er komen nog zo veel meer gave fotomomenten. En… BAM! Je bent vergeten je film terug te spoelen. Achterkant open, film verpest. Oeps! En waarschijnlijk verziek je ook je volgende film, omdat je te dronken bent om die goed in je camera te laden.

*Tip # 5: En tot slot: maak er een feest van en zorg dat je foto’s dat laten zien! :-) *

written by juliettete on 2012-04-05 #party #lifestyle #netherlands #holga #fisheye #nederland #dutch #holland #menschen #nacht #feest #feestje #nld #dansen
translated by pinkpix

More Interesting Articles