Digitalizeer je sprocketgaatjes met de DigitaLIZA

Zoek je een manier om je films in te scannen inclusief sprocketgaatjes? Zoek niet verder, verlossing is nabij! Het Lomography DigitaLIZA scanmasker is speciaal gemaakt voor je Spinner 360, Sprocket Rocket en de Horizon Perfekt.

Weer zo’n prachtidee van Lomography: het DigitaLIZA 35mm scanmasker, speciaal om sprocketgaatjes mee te scannen.

Dit scanmasker is uniek. Hij is gemaakt van plastic en je 35mm film precies past er precies in. Dit doe je met behulp van de magneetstrip. Je kan haar kopen in de Lomography Gallery Store of in onze online shop.

Als je graag foto’s schiet met de Sprocket Rocket, Spinner 360 of een andere camera die ook de sprockets van je 35mm film belicht en je wilt de hele afbeelding inscannen, dan kan je niet om de DigitiLIZA heen.

Ze werkt met elke flatbed negatievenscanner en zit goed in elkaar, niet zoals een simpel plastic masker dat na een paar keer gebruiken al uit elkaar valt. Als je haar goed behandelt, gaat ze je hele leven mee. Dus, wees lief voor haar.

Ik heb er zelf ook één en ben er zo blij mee! DigitaLIZA combineren met mijn Epson scanner zorgde voor een paar probleempjes in het begin, maar dat was makkelijk op te lossen. Tegenwoordig scan ik alles met de DigitaLIZA, omdat het een goeie uitstraling geeft aan mijn foto’s en ik er mooie panorama’s mee kan scannen.

Hier een paar resultaten van de Sprocket Rocket gecombineerd met de DigitaLIZA 35mm:

Ik ben erg tevreden, en nu kan ik altijd supersimpel mijn sprocketgaatjes en panorama’s inscannen.

Het DigitaLIZA 35mm Scanning Mask houdt je 35mm negatieven op hun plek zodat je ze kan scannen, met sprocketgaatjes erbij! Wees eigen baas wat betreft negatieven scannen; dit geeft je volledige controle over je afbeeldingen. Koop nu je eigen DigitiLIZA in onze online shop!

written by pvalyk on 2012-04-08 #gear #35mm #review #rocket #horizon #lomography #netherlands #sprocket #nederland #dutch #holland #360 #spinner #digitaliza #user-review #nld #camera-accessory #recensie #scanning-mask
translated by pinkpix

More Interesting Articles