De onmogelijke stuntfotografie van Li Wei

Wat gebeurt er als je een camera aan een stuntman geeft? Er is geen twijfel over mogelijk dat hij wat kunstjes met de camera weet uit te halen! De Chinese kunstenaar en illusionist Li Wei heeft het voor elkaar gekregen om de meest onmogelijke acrobatische hoogstandjes vast te leggen. En geloof het of niet… dit is echte magie, geen Photoshop!

Foto van itsnicethat

Soms moet je de wereld eens vanuit een andere hoek bekijken en je leven compleet omgooien… letterlijk. Althans, dat is wat kunstenaar Li Wei doet. Hij gebruikt kabels, steigers en spiegels om deze bijna onwerkelijke foto’s te creëren.

Hij manipuleert de werkelijkheid alleen op een analoge manier, met kunstjes en trucage. Er komt bij geen enkele foto digitale manipulatie aan te pas!

Foto’s van itsnicethat

“Ik ben doodsbang als ik zo in de lucht bungel, maar ik voel wel alsof ik écht leef," zegt Li Wei. “Photoshop kan zo’n sterk gevoel niet geven!”

Kom meer te weten over Li Wei op zijn webite: Li Wei Art.

written by denisesanjose on 2012-04-03 #lifestyle #kunst #china #nederlands #nld #digitaal #illusionist #li-wei #stuntfotografie #digitale-fotografie
translated by desibel

More Interesting Articles