De week van de Lomography Gallery Store Amsterdam

Lees hier alles over de gebeurtenissen in de Lomography Gallery Store Amsterdam van de afgelopen week!

Credits: lomographybenelux

De week begon goed voor onze store manager Jos. Een grote groep nieuwsgierige maar onwetende dames stapte de Gallery Store Amsterdam binnen met de vraag: “What the hell is Lomography?”. Meester Jos wilde dat maar al te graag uitleggen! Hij nam plaats op de trap en de dames vormden een kring en luisterden aandachtig naar zijn verhaal. Jos ontpopte zich tot een ware tourguide en leidde de groep rond door de winkel. Met de antwoorden op hun vragen verlieten de dames tevreden weer de winkel. Ben je in de Gallery Store en wil je ook zo’n haarfijne uitleg? Vraag dan gerust naar Jos!

Vrijdag 23 maart | Krijg de kleren! Kledingswap & drinks
Afgelopen vrijdag werd het weekend extra goed ingeluid met een kledingswap en een drankje! Door de hele Gallery Store zigzagden waslijnen met de leukste rokjes, de tofste shirtjes en de mooiste jurkjes. Deze waren allemaal meegenomen door de kledingswappers die hun kledingkast voor niets wilden updaten onder het genot van een hapje en een drankje. Veel kledingstukken hebben een nieuwe eigenaar gevonden en zo was iedereen tevreden! De kledingstukken die niemand mee naar huis heeft genomen zijn gedoneerd aan KICI. Doordat we zo onder de indruk waren alle waslijnen zijn we helemaal vergeten analoge foto’s te maken…

Zondag 25 maart | Dirty Diana workshop
De populaire Dirty Diana workshop zat weer bommetjevol! Een groep enthousiaste lomografen hadden zich verzameld om alles te leren over de dromerige Diana F+. Het was de eerste zonnige workshopdag van het jaar en meer zonlicht betekent dat je lagere isowaarden kunt gebruiken! Eindelijk konden we de Lomography color negative 100 en de altijd mooie Lomography redscale XR 50 - 200 weer uit de kast trekken!

Credits: lomographybenelux

Afgelopen maandag stapte er een jongedame de Gallery Store binnen met een grote smile op haar gezicht. Ze wilde ons erg graag iets laten zien en begon haar shirt uit te trekken. Niets had ons kunnen voorbereiden op wat we toen zagen: een échte Diana tattoo!! Dat is pas analoge liefde!

Ook meedoen aan een workshop of andere activiteit? Check onze evenmentenkalender van april! Heeft je camera een griepje, of zien je foto’s wat bleek? Leg je probleem vanavond nog voor aan onze lomodokters tijdens het Tips & tricks inloopspreekuur!

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN STORE
Zondag: 12:00h – 19:00h
Maandag: 12:00h – 19:00h
Dinsdag: 11:00h – 19:00h
Woensdag: 11:00h – 19:00h
Donderdag: 11:00h – 21:00h
Vrijdag: 11:00h – 19:00h
Zaterdag: 11:00h – 19:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

written by fritssi on 2012-03-29 #news #drinks #workshop #gallery #store #tattoo #weekend #amsterdam #netherlands #diana #nld #ruilen #kleding #kledingswap #tattoeage

More Interesting Articles