Klick Max 24 (35mm, 200 iso) verlopen film

Een tijdje geleden ben ik met mijn vriendin op vakantie geweest naar Santiago (de hoofdstad van Chili), waar ik voor het eerst kennismaakte met een Lomography Society International Embassy. Om een lang verhaal kort te maken: ik heb wat filmrolletjes gekocht, inclusief dit (in ieder geval voor mij) onbekende, in 2007 verlopen rolletje dat niet te krijgen is in Brazilië (daar woon ik).

Vier weken later had ik eindelijk de tijd om het rolletje film te gebruiken. De resultaten waren prachtig groen en blauw nadat ze waren ontwikkeld. Ik zou echt niet weten of deze prachtige kleuren te maken hebben met het feit dat het filmpje over de datum was of dat het gewoon het karakter van het rolletje was. Maar het feit blijft dat Klick photopoint film me veel plezier heeft bezorgd met binnen en buiten fotograferen. Het zorgde voor spectaculaire foto’s, sommige hadden zeer verzadigde kleuren. Als laatste maar zeker niet het minste: de 200 ISO gevoeligheid heeft mij werkelijk verrast, de resultaten leken veel meer op een 400 ISO film! Dit was absoluut een geweldige Chileense verassing ;-)

written by raissuli on 2012-03-31 #gear #brazil #blue #film #chile #review #green #brasil #santiago #colors #rio-de-janeiro #dianaf #diana #klick-photopoint-max-35mm-200-iso-color
translated by elany

More Interesting Articles