De Homeland Rumble

Ze zijn jong, creatief, initiatiefrijk en organiseren dit voorjaar een analoge fotografie expositie in Zoetermeer – "Touché Collective”. De winnaars van deze fotowedstrijd verdienen een speciaal plekje op de expositie. Hoe, wat en waar? Doe mee en ontdek alle rumble details.

Altijd al je analoge foto’s op een echte expositie willen hebben? Mooi, want dit is je kans. Zelfs als je aan de andere kant van de aardbol woont maak je kans om te winnen, dus er is geen excuus om niet mee te doen! Het thema van deze rumble is HOMELAND. Laat ons zien waar jij vandaan komt. Wij willen weten hoe jouw thuisbasis eruit ziet, wat kenmerkend is voor het land, de stad of het dorp waar je woont en waar jij trots op bent. Dus kom maar op met die foto’s die de roots van jouw homeland weergeven.

Uit alle inzendingen van over de hele wereld zal het Touché Collective een selectie van winnende foto’s maken. Deze foto’s gaan deel uitmaken van de expositie ‘Analog Life’ in De Baztille in Zoetermeer. Dat is natuurlijk al heel vet. Jouw foto’s aan de muur van de Baztille in Zoetermeer, en daarna nog eens vier weken in de expositieruimte van de Lomography Gallery Store Amsterdam.

Credits: sadmafioso

Maar er is meer. Tijdens de opening van de expositie zal er door een tweekoppige vakjury een prijs voor de beste foto van de hele ‘Analog Life’ expositie worden uitgeroepen. De winnende fotograaf ontvangt een waardebon t.w.v. €100,- die vrij te besteden is in de Lomography webshop.

Rumble details:

  • Film/camera Type: alle analoge foto’s die niet digitaal bewerkt zijn.
  • Upload limiet: 10 foto’s
  • Minimale afmetingen: inzendingen moeten minimaal 1200px hoog of breed zijn.
  • Meta data moet compleet zijn (camera, film, lokatie & 3 tags)
  • De wedstrijd loopt af op 30 april 2012 om 23:59 GMT/UTC
  • LET OP: Stuur je foto’s in via het Engelstalige artikel van deze rumble. Daar worden de inzendingen verzameld en geselecteerd.

written by mrmaart on 2012-04-03 #news #competition #nederland #dutch #thuis #homeland #zoetermeer #fotowedstrijd #touche-collective

More Interesting Articles