De week van de Lomography Gallery Store Amsterdam

1

Er valt een hoop te beleven in de Gallery Store Amsterdam, dat blijkt ook deze week weer! Wat er allemaal gebeurde? Lees het hier!

Donderdag 8 maart | Seoul Scavenger Hunt winnaarsceremonie
Deze avond was er een kleine prijsuitreiking van van de Seoul Scavenger Hunt. Geen gigantische groep mensen maar wel beregezellig met wat Koreaanse hapjes en drankjes. Sinds die dag staat ook nog eens de laatste telg uit de LC-A+ familie in de winkel te schitteren. Was ie een week eerder al online te bestellen, vanaf de 8e kon je hem eindelijk vasthouden en analoog liefkozen.

Zondag 11 maart | Meet-up Fotograficabeurs Nieuwegein
Op deze zondag hebben we met een groep de Fotograficabeurs in Nieuwegein onveilig gemaakt. Van lelijke draken tot echte juweeltjes, er was van alles te vinden bij de standjes van de veelal oude mannetjes. Tijdens de beurs is zelfs nog film geswapt:

Zondag 11 maart | Lighttrail workshop
Diezelfde zondag gaf Ehud een lighttrail workshop in de Amsterdamse Gallery Store. De deelnemers gingen aan de slag met diverse camera’s in de hele winkel, incl badkamer en toilet, geen (donkere) ruimte was veilig. Één van de deelneemsters had zelfs glow sticks meegenomen!

Zondag 18 maart | Gone fishin’ La Sardina workshop
Zondag 18 maart was het hoog tijd om de La Sardina’s te voorschijn te halen en de hengels uit te gooien tijdens de Gone fishin' workshop. Ook de mensen die zich op het laatste moment nog toevoegden aan de groep hadden het prima naar hun zin; druk met het lekkere weer vastleggen, dikke doubles schieten en meer van die ongein.

Zondag 18 maart | Pinhole workshop
Daarna was er ook nog een workshop pinholefotografie. Check dan hoe deze deelneemster haar nagels had afgestemd op de kleuren van haar Diana F+! Zij en een aantal anderen zijn die middag nog druk bezig geweest met de eerste pinholefotografieworkshop (driedubbele woordwaarde in scrabble?!) die we hier gaven (29 april gaan we dat trouwens nog eens goed overdoen op World Pinhole Day, yeeeaaah!).

Misschien hebben jullie op onze Facebookpagina gezien dat een klant na aankoop van haar Diana Mini zo blij de winkel uitliep dat ze haar wandelstok was vergeten. Lomography heals! We hebben het altijd geweten, maar toch ook mooi om het eens op beeld vast te kunnen leggen (digitaal ja, dat is wel weer een beetje jammer…).

Deze week was onze shop manager Jos jarig (31 alweer, de ouwe lul!) en hij is zijn bejaarde leven begonnen met het goede voornemen om zijn lomohome weer eens te updaten! Met deze freaky double bijvoorbeeld:

Credits: henkdevries

Ook meedoen aan een workshop of andere activiteit? Check onze evenmentenkalender van april! Maar ook deze maand kun je nog meedoen aan toffe activiteiten; loop bijvoorbeeld aanstaande zondag met ons mee om architectonische hoogstandjes te fotograferen!

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN STORE
Zondag: 12:00h – 19:00h
Maandag: 12:00h – 19:00h
Dinsdag: 11:00h – 19:00h
Woensdag: 11:00h – 19:00h
Donderdag: 11:00h – 21:00h
Vrijdag: 11:00h – 19:00h
Zaterdag: 11:00h – 19:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

written by lgsamsterdam on 2012-03-22 #news #workshop #nl #lomography #amsterdam #gallery-store #workshops #holland #de-week-van #weekoverzicht #nld-nederland #dutch-netherlands

One Comment

  1. mrmaart
    mrmaart ·

    die nagellak! what a match...

More Interesting Articles