Eén dag, één rolletje, één leven van merelgroebbe

2

Een dag vastleggen in 36 foto’s, met iedereen delen wat ik doe op een (normale) dag. Dat is iets wat mijn narcistische zelf best leuk en interessant vindt: een keer het onderwerp zijn én papparazi tegelijk. Alle foto’s zijn genomen op 19 maart 2012 met mijn Fujica ST605N geladen met 200 iso kleurenfilm!

07:00 De wekker van het vriendje gaat. Ik heb vandaag vrij dus no way dat ik al opsta. Het neuwe bed ligt veel te lekker!

09:00 Het zonlicht heeft me nu toch wakker gemaakt. Ik vind het helemaal niet erg want dat is namelijk een heel goed begin. Vandaag heb ik alleen maar leuke dingen op de planning, dat is het voordeel van afgestudeerd zijn. Nadelen zijn er ook genoeg maar daar denken we vandaag niet aan! Voor nu is er de zon om mee te beginnen.

09:05 Koffie en getting ready…

10:00 Keuzeprobleem: wat trek ik aan? Wat ga ik eten?

10:30 Sinds een half jaar woon ik in de Jordaan en ik geniet er echt iedere dag van. Vooral van de Noordermarkt op maandag.
10:45 Ik vind boodschappen doen écht leuk maar ik ben zo slecht als het gaat om het laten liggen van chocolade.

11:00 Beetje muziek luisteren en een beetje rondzwerven over het internet. Mailen, Facebook, nieuws, blogs…
12:00 Trui repareren die ik heb gebreid op bestelling (er moet toch ergens geld vandaan komen), broekjes verknippen. Van die dingen die ik op een vrije dag zelfs nog uitstel. Maar niet vandaag!!!

12:45 Lunch. Avocado met ei uit de oven.

Dit sleep ik elke dag met me mee…

13:00 Koffiedate met jarig vriendinnetje. Het is mooi weer maar mijn fiets is weer eens ingebouwd.
13:30 Taart/scones/koffie/jus bij de Bakkerswinkel. In de zon! Buiten! Lente! Mijn beker is altijd herkenbaar door de rode lippenstift afdruk…

14:30 Stad in. Zonder geld, want het leven van een afgestudeerde is helaas niet gevuld met een grote voorraad geliefde euro’s. Maar door de 9 straatjes struinen is gelukkig gratis (zolang ik nergens naar binnen ga… zoals de Lomography store bijvoorbeeld)
16:00 Muntthee. Poging om wat verbeteringen in mijn scriptie aan te brengen. Ik kwam niet verder dan pagina 3

18:00 Weer thuis!

19:00 Vergeten mijn avondeten te fotograferen. Te veel honger. Het was torteloni kaas/spinazie, met doperwtjes, kip, avocado in kruidenboter. Resultaat; Afwas.
20:30 Normaal spendeer ik veel avonden in de bioscoop, maar vanavond blijf ik lekker thuis.

22:00 Make up af. Douchen. Laatste kopje thee.

23:00 En dan is er weer een dag voorbij. Met vrij weinig actie, maar wel 36 foto’s verder. En juist die gewone momenten van een dag is het zo waard om te fotograferen.

Dit artikel is geschreven naar aanleiding van de 1 dag, 1 rolletje en 36 foto's wedstrijd. Lijkt het je ook leuk en spanend om een dag uit jouw leven van begin tot eind vast te leggen op 36 foto’s en dit te beschrijven in een grappig lifestyle artikel? Doe dan mee en maak kans op hele fijne prijzen!

written by merelgroebbe on 2012-03-23 #lifestyle #35-mm #wedstrijd #dagelijks-leven #1-rolletje #1-dag

2 Comments

  1. mrmaart
    mrmaart ·

    ontzettend leuk stukje @merelgroebbe. je hebt helemaal gelijk - die normale dagelijkse momenten mogen best wel eens vastgelegd worden. en dan krijg je dit! super leuk!

  2. gdc
    gdc ·

    Heel leuk! Ik ben een beetje jaloers op je gezellige huisje!

More Interesting Articles